Ladyluu88, i ja sam friska u svemu tome. Mi smo godinu i pol pokusavali i ciljano i svakako i inda krenuli na pretrage. Nalazi su relativno ok, nema vecih problema. Gdje je to SA? Jesu te slali na pretrage prohodnosti jajovoda?
Summer4 i Bluegirl, sretno!
Ja sam i to uradila..i Bogu hvala prohodni su..to sam uradila na svoju ruku,nitko nije preporucio jer kao nema upala,jajnici ok,maternica..sve ok.i kao po tome su zakljucili da nema potrebe ali ja nisam imala mira..Bona Dea, nova poliklinika. (Imas na dmfacu stranicu)..Jako dobar doktor i dosao je uz molbe drugih pacijenta jer su rezz rada bas fenomenalni..pa se nadam da cu imati i ja tu srecu :) sta ti trenutno planiras?
ladyluu88 Onda očito šalju na daljnje pretrage ako sumnjaju da bi to mogao biti problem, što u jednu ruku ima smisla. Ne znam, pustit ću sad kako je da je, u idući petak vadim krv i onda ću vidjeti što dalje. Ako idem na drugu inseminaciju (što mi je propisano) sljedeći put ću je sve preispitati. :)
Ja idem regularnim putem na teret državnog proračuna u Zg, pa ćemo vidjet gdje i kako ću završit :)
Sretno summer i blue ❤❤❤ drzim Vam fige! Ja sam dobila summamed i vaginalete, infekcija je jaca. Nadam se da ce proci ubrzo da mogu dalje.
Sretno summer i blue ❤❤❤ drzim Vam fige! Ja sam dobila summamed i vaginalete, infekcija je jaca. Nadam se da ce proci ubrzo da mogu dalje.
Hvala 😘
Nadam se da ce proc sto prije. Jesi na kraju uspjela doc do svoje ginekologice?
Hvala cure...🤗
Bluegirl eto bit ces 1 dan ispred mene 🙈
Meni ce punkcija bit u petak u 10h,danas jos 1pika,dvije vec jesam,sutra nista i petak onda idemo🤞🤞🤞
Draga moja drzim nam odromne figurine 🤞🤞 da sve prodje u najboljem redu..i pratimo se fino🤗😍
Pitanje, imas li i ti pritisak u jajnicima?
Hvala cure…🤗
Bluegirl eto bit ces 1 dan ispred mene 🙈
Meni ce punkcija bit u petak u 10h,danas jos 1pika,dvije vec jesam,sutra nista i petak onda idemo🤞🤞🤞
Draga moja drzim nam odromne figurine 🤞🤞 da sve prodje u najboljem redu..i pratimo se fino🤗😍
Pitanje, imas li i ti pritisak u jajnicima?
Pa nemam bas u jajnicima. Vise ko napuhnutost skroz dolje ko kad imam m. Pitala me to i doktorica al stvarno ne osjetim bas nesto previse. Koliko ti imas folikula? Meni ih se oko 5 razvilo. Onaj jedan ne znam dal racuna jer je mrvicu manji od ostalih. I jel tebe strah? Ja sam ful nervozna i bas me jako nekak strah. Znam da me nebi trebalo bit al nemrem se oslobodit toga. I ja nam drzim fige i stvarno se nadam dobrim rezultatima 🤗🤗
Summer i Bluegirl želim vam puno sreće s punkcijom i čitavim procesom... hrabro i strpljivo dalje i do plusica! 🤞🏻💪🏻
Nemasekirancije zao mi je sto te snašla ta infekcija pa moraš čekati... mislim da je svakoj od nas bas to najgore😏
Ladyluu i Swift nadam se da ćemo popraviti statistiku AIH postupka i uspjeti iz prve
Ja još uvijek brojim dane do m.... vrijeme stoji
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
16:04 24. LISTOPAD 2018.
Jedno glupo pitanje, ne mogu nigdje naći na forumu, šta ako se ide na hsg a u ranoj si trudnoći ? Dali oni to mogu vidjeti tada i jeli šteti ako slučajno jesi trudna?
Sortiraj odgovore
Najstariji