Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • petra31
    21. Listopad 2018. 22:40

swift3

Bok, ja sam imala grčeve samo na dan inseminacije i trajali su točno 3 h. I prouzrokovali mi mučninu i slabost u cijelom tijelu. Ali nakon toga sve je ok. Iscjedak dan-dva, sada ga više nemam. Uzimam utrogestan vaginalno 3 puta dnevno po dvije tablete. Petra, gdje si išla na inseminaciju?

Rijeka😉

Bluegirl
    22. Listopad 2018. 06:34

Summer4 pa mislim da je to normalno. Ipak si ppd stimuacijom i jajnici rade punom parom tak da... mene isto zna malo zabolit al mislim si da je to dobro, znaci da rastu folikuli 😁 i ja idem danas na uzv pa cemo vidjet kad ce bit punkcija.
    Petra31 drzimo fige. Ja jos nemam niti jedno pa sam vec muzu rekla da necemo stat na jednom. Isto bih htjela da moje dijete ima brata ili sestru. I muz i ja smo jedinci i nece imat nikog. Ne zelim da bude sam ili sama. 😁

• nemasekirancije
    22. Listopad 2018. 07:22

Sretno cure 😘 javite kak je proslo

summer4
    22. Listopad 2018. 09:30

Evo mene...imam puno folikula,u srijedu imam opet termin,a punkcija ce najvjerojatnije biti u petak...rekla mi je da nek malo sad usporim,nikakav sport i nema odosa da folikule nebi slucajno pukle i da je sve super..🤞
    Jao,nadam se da ce bit sve ok..
    Bluegirl sta su tebi rekli?😘

Hrabrica
    22. Listopad 2018. 10:26

summer4

Evo mene…imam puno folikula,u srijedu imam opet termin,a punkcija ce najvjerojatnije biti u petak…rekla mi je da nek malo sad usporim,nikakav sport i nema odosa da folikule nebi slucajno pukle i da je sve super..🤞
    Jao,nadam se da ce bit sve ok..
    Bluegirl sta su tebi rekli?😘

Summer jel ti radiš inseminaciju ili ivf? Pitam jer spominješ punkciju ..ili je to zapravo inseminacija :) I jesi li dobila štopericu? I jesi li uzimala kakve lijekove kao priprema za inseminaciju (ako si u takvom postupku) ? Mi ćemo detalje znati u srijedu ali znatiželja mi radi sto na sat pa pitam...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

summer4
    22. Listopad 2018. 10:36

Hrabrica

Summer jel ti radiš inseminaciju ili ivf? Pitam jer spominješ punkciju ..ili je to zapravo inseminacija :) I jesi li dobila štopericu? I jesi li uzimala kakve lijekove kao priprema za inseminaciju (ako si u takvom postupku) ? Mi ćemo detalje znati u srijedu ali znatiželja mi radi sto na sat pa pitam…

Ja sam prosla dvije inseminacije,sad idem prvi put ivf..nadam se da ce bit uspjesan🤞
    A dok sam radila inseminaciju onda sam bila dobila Brevatcid(il kak se vec zove) stopericu,a od ljekova nista,samo vitamine,folnu i tu stopericu..
    Samo ti pitaj,pratim ja i tebe i sve ostale,obje teme pratim,samo sto sam tu aktivnija..svima uvijek drzim ogromne  🤞🤞😉

Hrabrica
    22. Listopad 2018. 10:48

Hehe super onda se pratimo :D držim fige velike ko kuća i da upali već prvi ivf :)  E da pitam, jesi normalno mogla ići raditi dan nakon inseminacije? Mislila sam samo taj dan uzeti free i ostalo normalno raditi (naravno ako se doktor s tim složi a vjerujem da bude).. Rekao je da bi me svakako slao na bolovanje ako dođe do ivf-a (nakon transfera sve do bete) ali ovo je ipak slabiji oblik pa vjerujem da neće biti potrebe za tim..

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

summer4
    22. Listopad 2018. 10:58

Hrabrica

Hehe super onda se pratimo :D držim fige velike ko kuća i da upali već prvi ivf :) E da pitam, jesi normalno mogla ići raditi dan nakon inseminacije? Mislila sam samo taj dan uzeti free i ostalo normalno raditi (naravno ako se doktor s tim složi a vjerujem da bude).. Rekao je da bi me svakako slao na bolovanje ako dođe do ivf-a (nakon transfera sve do bete) ali ovo je ipak slabiji oblik pa vjerujem da neće biti potrebe za tim..

Normalno sam radila poslije prve inseminacije,jedino sam malo pripazila pa nisam nista tesko dizala..a do dr.inseminacije sam vec bila otkaz dala😂😂😂
    Hvala ti..i ja tebi drzim fige za kad ti budu trebale🙈🤞🤞🤞

Hrabrica
    22. Listopad 2018. 11:06

summer4

Hrabrica

Hehe super onda se pratimo :D držim fige velike ko kuća i da upali već prvi ivf :) E da pitam, jesi normalno mogla ići raditi dan nakon inseminacije? Mislila sam samo taj dan uzeti free i ostalo normalno raditi (naravno ako se doktor s tim složi a vjerujem da bude).. Rekao je da bi me svakako slao na bolovanje ako dođe do ivf-a (nakon transfera sve do bete) ali ovo je ipak slabiji oblik pa vjerujem da neće biti potrebe za tim..

Normalno sam radila poslije prve inseminacije,jedino sam malo pripazila pa nisam nista tesko dizala..a do dr.inseminacije sam vec bila otkaz dala😂😂😂
    Hvala ti..i ja tebi drzim fige za kad ti budu trebale🙈🤞🤞🤞

Hahahahaha da znaš da sam i ja razmišljala o tome  Kaže meni gin kao trebaš izbjegavat stres, ja ga pogledam i kažem mogu samo onda otkaz dati  Nakon tog je rekao da će me slati na bolovanje 

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Bluegirl
    22. Listopad 2018. 14:48

Summer4  ja sam tek u 18.10 na uzv. Al neni se sve cini da cemo se ti i ja ful pratiti. Meni ce punkcija bit ili cetvrtak ili petak 🤞
    Hrabrica ja sam pila Klomifen po jednu tabletu 5 dana od 3dc i onda nakon toga Ovitrelle stopericu. 12.dan su mi bile obje inseminacije. Kod prve su vec bili praznici pa nisam radila a kad je bila druga mi kolegica nije dala da dodem radit pa je odradila za mene. Da se mene pitalo ja bi dosla. Nakon prve nisam nista pazila a nakon druge sam pazila da izbjegavam fizicki napor i slicno. Zelim ti puno srece i da vec prva bude dobitna 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.