Nemasekirancije nisam sigurna mislim da ako sad pocnes koristiti nesto za gljivice da ce nestat do sljedeceg pokusaja. Znam da canesten ima 3 vaginalete i da se preporuca lijecenje 3 dana pa da bi nakon toga trebalo bit sve ok. Mislim sa mozes probat. Ali ako te brine probaj nazvat svoju ginekologicu pa ces vidjet kaj ce ti rec. A za nalaze vjerujen da bi ti rekli da trebas ponavljat.
Ma vec sam stavila plymicol 3 dana prekjucer zadnja vagibaleta. Al eto jucer vidjela zutkasti iscjedak. Isla kod gin al me nije htjela primit (sestra) jer je bila guzva. Mislim da cu ici u pon ujutro opet. Javila sam se svojoj pvt gin, rekla je da dodjem na pregled radi iscjetka. Namjeravam u pon svojoj (jer mi se ne placa pvt opet) i ako ce opet komplicirat sestra cu otici privatnici na pregled i papu. Inace dr je super, al prva crta "obrane" je sestra koja nije susretljiva.
Iscjedak ti je mozda od vaginaleta. Mislim da je i meni tak bilo. Ne zelim se urec, al stvarno vec dugo nisam imala tih problema pa se ne sjecam tocno. Vidjet ces jos kak ce ti bit pa ak nebu bolje otidi doktorici. A kod mene ti je obrnuto, sestra izgleda grubo al ok je a ginekologica ovisi kakav joj je dan. Jednom super ljubazna a sljedecih par puta samo kaj te ne zatuce jer si dosao. Uopce ne zelim pricat kakva je bila kad je vidjela da idem privatniku. Mislim da me tad prekrizila. 😂 inace ja danas obavila uzv. 5 folikula se zasad razvija. Jos danas klomifen, sutra pikicu menopura pa u ponedjeljak opet na uzv da vidimo kaj dalje. 😞
Dao bog da je od vaginaleta :)! Neka nisi i nemoj!!!! Ajde drzim ti fige. Javi nam u pon kakva je situacija 🤞
Bok cure, evo još jedne nove :) Nisam čitala sve postove pa se malo ubacujem. Danas odradila prvu inseminaciju. Išla sam poprilično hrabro i optimistično, čak sam rekla na poslu da ću doći do 11. I onda se dogodilo nešto totalno neplanirano. Prvo, užasno je boljelo, stvarno ko da ti netko reže utrobu. Tražila je rupicu, to mi je rekla, inače poznata doktorica u Zg. Uglavnom to je bila takva bol da mi se samo projiciralo na ostatak tijela i onda mi je još i bilo užasno slabo. Ruke su mi trnule, vrtilo mi se, nisam imala zraka, suha suha usta. Čak ni oni u bolnici nicu znali što bi samnom. Pa su ustanovili da nisam doručkovala (jela sam mandarine) i natjerali me da pojedem bananu. Nakon prvog griza sve mandarine i voda kojom su me natakali je izaslo van :D Dakle, uzas!!! Jedva sam došla doma i ostatak dana provela na kauču, grčevi su prestali nakon 3 sata. Po reakcijama doktorice i sestre sam skuzila da sam iznimka, a ne pravilo, ali me svejedno zanima da li je nekom bilo toliko lose?
Jer sad me zbilja strah drugog puta (ako će ga bit), sad znam kaj me čeka!
Trčanje na wc neću ni spominjati :D zbilja zvuči tragikomično sad kad se svega sjetim. Šmugnula sam u wc za doktore koliko mi je bilo teško.
Drugo, vidim općenito na forumima žene barataju informacijama i riječima za koje prvi put čujem. Meni nitko ništa nije rekao, koliko folikula, koliko su veliki, broj spermija…ništa. Nemam nikakav papir, ništa. I vidjela sam negdje da je netko pisao na
Hej...dobrodosla...ja ti stvarno ne mogu pomoc jer ja stvarno nisam imala nikakve al bas nikakve bolove🤔
Samo ti zelim da ostanes hrabra za dalje,ako bude trebalo,al drzim ti 🤞 da neces trebat...
nemasekirancije kao sto bluegirl kaze,moze bit da je to jos od vaginaleta...ja sam ih prije par godina isto bila koristila i zuti iscjedak mi je izlazio van to je izlazila ta vaginaleta,isto sam 3 veceri koristila i onda je proslo,al taj iscjedak od tableta nije vise smrdio🤔
Al ne razumijem kako te sestra nece pustit na pregled posto si rekla o cem se radi..🤦♀️
Ako te u pon ne primi onda idi kod pvt kao sto si i rekla,a mozda ti prodje do ponedjeljka..drzim 🤞😘
Cure, hvala na odgovoru. Išla sam u Petrovu, zato mi i je čudno to sve skupa. I ovo za te vaginalete da mora biti razmak od 8 h, prvi put čujem, hvala puno na informaciji. Kužim da tamo dolazi 150 ljudi dnevno, ali stvarno nula informacija. Od papira ništa, imala sam neki papir u koji sam upisivala onih 5 dana kada sam uzimala letrazol i onda su mi taj papir uzeli i sad nemam ništa :)
Sve bi ja njih ispitala da sam bila u stanju, baš mi je bilo loše. Uvaljala mi je neki papir na kojem su bile napisane te vaginalete 2x3 i to je to.
Pitat ću vas, srećom pa postoje forumi.
Slobodno pitaj. Ako mozemo i znamo pomoci cemo. Ako ne znamo potrudit cemo se pomoc 😁😁 u svakom slucaju tu smo 😉
Pozdrav!
Evo da vam se i ja pridruzim😊
Iza mene je prva inseminacija koja je bila 18.10 prije 3dana i jako sam uzbuđena.Nakon inseminacije imala sam sluzav smeđi iscjedak(neznam sta to znaci)
Danas cetvrti dan imam lagano grcice ko da cu dobit
Dali ima onih koji su uspjeli sa inseminacijom?
Naime imam djete od 10 god,a na drugom djetetu radimo 5 godina i nikako
Nalazi su svi u redu njegovi i moji,ali ne ide i ne ide.
Nadam se da cemo uspjeti😊
Zelim nam puno srece☺
Pozdrav Petra. Iscjedak ti je normalan nakon inseminacije. Menni je isto bio dan dva. Grceve aam isto imala pa skoro pa cijelo vrijeme od inseminacije do m. Ne znam zasto al znam da su me bas mucili. Nije bilo jako al svako malo sam ih osjetila. Drzim fige da vam uspije iz prve 🤞🤞 a za uspjesnu inseminaciji evo nazalost jos nisam tu procitala iz prve ruke. Sve kaj procitam i cujem je neka frendica od frendice i slicno. U svakom slucaju nadam se da ce vama bit uspjesna 😊
Bok, ja sam imala grčeve samo na dan inseminacije i trajali su točno 3 h. I prouzrokovali mi mučninu i slabost u cijelom tijelu. Ali nakon toga sve je ok. Iscjedak dan-dva, sada ga više nemam. Uzimam utrogestan vaginalno 3 puta dnevno po dvije tablete. Petra, gdje si išla na inseminaciju?
Summer4 kaj ima kod tebe? Ja sam si danas dala prvu pikicu. Malo su mi se ruke tresle al uspjela sam 😁
Summer4kaj ima kod tebe? Ja sam si danas dala prvu pikicu. Malo su mi se ruke tresle al uspjela sam 😁
Hej🤗
Evo ja danas primila vec 7.pikicu..sutra ujutro idem opet u kliniku pa cu znat za dalje...e cudno mi je sto osjecam jajnike ko u vrijeme ovulacije i imam onu sluz ko u vrijeme ovulacije..nis mi nije jasno🤔🤔🤔
Pozdrav Petra. Iscjedak ti je normalan nakon inseminacije. Menni je isto bio dan dva. Grceve aam isto imala pa skoro pa cijelo vrijeme od inseminacije do m. Ne znam zasto al znam da su me bas mucili. Nije bilo jako al svako malo sam ih osjetila. Drzim fige da vam uspije iz prve 🤞🤞 a za uspjesnu inseminaciji evo nazalost jos nisam tu procitala iz prve ruke. Sve kaj procitam i cujem je neka frendica od frendice i slicno. U svakom slucaju nadam se da ce vama bit uspjesna 😊
Hvala
Nadam se,a ako ne idemo dalje nema odustajanja...Zelim da moje djete ima brata ili sestru...Zao mi je samo sta sam dugo cekala🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji