Ja sam primjetila da sam s godinama sve gora i gora. Previse razmisljam i onda me uhvati panika. Ne samo vezano uz trudnocu nego sve. Uzas. Neki put se slusam i ne vjerujem kaj izlazi iz mojih usta, ko da to nisam ja. Stvarno se covjek s godinama promijeni.😕
victoria kak je prosla stoperica?
summer4Nema veze otidi svejedno da pogleda pa da vidis kaj ce ti rec za m kad tolko kasni.
Evo mene…nije nista strasno,blagi pcos al nista problematicno…
Dobila sam tablete da mi dodje..vadila mi krv opet zbog hormona i sutra ujutro moram doc da mi vadi krv zbog secera..nastave li ovako ostat cu bez krvi😂😂😂
Ma odlicno draga! Biti ce to sve ok! Bitno da niie nista gore 😘
Bluegirl i ja sam takva..svega se bojim..recimo bojim se onoga cega se prije par godina nisam nikako bojala i to jako..mislim da starim hahaha🙈🙈😂😂
nemasekirancije da to je najbitnije😘...sad sam dalje opet na cekanju...covjece pa nikad krenut u postupak🤦♀️🤦♀️🤦♀️
victoria bas,kako je proslo? Jesi uspjela sama il je morao netko uskocit u pomoc?😉
Hejjj :))) živa sam :))) muz mi je dao, on je bio samnom dok je sestra objasnjavala kako se daje stoperica i pogledao je na internetu tako da odlicno :))))))
Joj svima nam je isto uvijek nove nade a ista stara zelja :))) sretni svima nama ❤️
Haha ja sam mislila da je samo moj takav, mij je lad smo dosli doma jos pola sata proucavao kak se daje stoperica dok ja nisam poludila i rekla nek to vise prestane gledat dok se nisam predomislila 😂
Ovo cekanje je treniranje zivaca 😣😣
Hahahahahah ma bolje on nego ja 😂😂 puno to znaci kad su nasi muskarci uz nas ❣️
Da znaci. Al da nisu vjerujem da nebi ni kretale u ove postupke same. Mozda ni ne pokazu uvijek koliko se brinu ili ih je strah. Mom su se ruke tresle pri put kad mi je davao stopericu. Ajd drugi put je vec bilo lakse 😂
Hejjjjj hvala puno na podrsci :))))) ♥️♥️ Javim se cim sutra zavrsim :)))) nesto me danas internet zeza nikako da udem na ovu stranicu
Sortiraj odgovore
Najstariji