Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    02. Listopad 2018. 08:36

Evo da vam javim na 14dc test je nazalost negativan. Znaci prva imseminacija  neuspjesna. Zvala sam VV. Kazu da prestajem sa decortinom i utricima. Sad jedan ciklus propustam i dolazim kad slijed put dobijem M. Malo mi je zao kaj jedan propustam al jbg. Pa eto sta je tu je..sad neka M cim prije dodje :)

Bluegirl
    02. Listopad 2018. 09:07

Bas mi je zao. Stvarno sam se nadala da ce bit uspjesno ☹☹☹
    Ja sam isto jedan ciklus morala propustit al brzo ce to proc. Taman cete prije bozica opet pa cete dobit lijepi bozicni poklon 😉 Na VV se mora ic 3 puta na inseminaciju prije ivf ili?

• victoria
    02. Listopad 2018. 12:40

Nemasekirancije uzasno mi je zao, idemo dalje sve do medalje!! 🤞💕 ja test za 9 dana pravim vec se bojim minusa ☹️🙁

Bluegirl
    02. Listopad 2018. 16:22

Victoria nemoj tako. Ja se stvarno nadam da ces nam ti javit pozitivan test  i podic raspolozenje 😁😁

• nemasekirancije
    02. Listopad 2018. 17:34

A nema veze idemo dalje. Jedimo kaj mi je zao kaj pauziramo jedan ciklus a niti nrznam dal se stvorila cista ili nije. To im je valjda nesto novo. Prije se moglo ciklus za ciklusom. Kaj mislite da to odemo kod gin nakon sto M prodje? Znam da glupo zvuci al ak pauziram jedan i dodjem tam nakon tog i jos uvijek imam vistu pokudit cu hahaha :)
    Blue nemam pojma koliko puta, al probat cu ja vec nakon drugog inzistirat ivf.
    Victoria  ti ces nam sad dic prosjek!!!! 💪😍

• victoria
    02. Listopad 2018. 19:59

Bluegirl i ja se nadam 🙏🏻🙏🏻🤞☀️
    Nemasekirancije ja zaista svakoj od nas zelim plus, nemogu ni da zamislim kakav je to osjecaj ugledati pozitivan test 😍😍

Meni danas 6ti dan od inseminacije, jutros u 6 me probudio neki osjecaj kao neka tupa bol 2 minute j cijeli dan me žiga jajnik i maternica naizmjenice i kratko... neznam sad ima li to sto veze sa svime time 🤨🧐

Bluegirl
    02. Listopad 2018. 20:06

Nemasekirancije ja sam imala cistu i prosla je sama tak da ne znam dal bi ti ista dali da prode. Meni je rekla gin da one same produ najkasnije za 3 mjeseca. Tak da ti stvarno nisam pametna kaj rec...
    Victoria mene je cijelo vrijene nakon inseminacije lagano boljelo i osjecala sam maternicu. Ja se nadam da je to kod tebe pozitivan znak 🤞🤞

• victoria
    02. Listopad 2018. 20:42

Bluegirl i ja isto❣️❣️❣️❣️

• victoria
    02. Listopad 2018. 20:49

Kada bi mogla najranije napraviti test, moram li bas cekati 14 dana nakon postupka? 😄

• nemasekirancije
    03. Listopad 2018. 07:13

victoria

Kada bi mogla najranije napraviti test, moram li bas cekati 14 dana nakon postupka? 😄

Nikako be prije 12dpo jer ti je jos stoperica u tijelu i pokazat ce ti lazno pozitivan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.