Hvala vam na podrsci...neznam..prije kad bi mi znala kasnit mi je bilo svejedno kad dodje dodje...a sad,ni sama ne mogu vjerovat da me to tako pogadja...uzas..bas se fuuuj osjecam😐😐
Bluegirl danas mi je vec 39dc😭😤
A ja uopce nemam nikakve simptome da ce mi doci😞
Summer4suosjećam s tobom. Kao što su cure ranije rekle strpljenje nam je svima potrebno (i svima bolna točka). Ja sam tek u početku svega ovoga i već sam isplakala galon suza samo zato što me čekanje ubija….imam osjećaj da stalno brojim dane do ovog ili onog pregleda i nalaza, čekam M, ne čekam M (uz sve to napucana hormonima pa me rasplače i reklama za domestos) stoga mogu misliti kako ti je…
Teško je skrenuti misli s toga ali ipak pokušaj! Meni pomaže druženje, čitanje, posao,…. bilo što da odmorim mozak bar na par sati.
Nadam se da će vještica što prije doći i da će sve biti super
I mene ubija to cekanje..mrzim cekanje😤
Svi nesto nekako rade samo ja stojim na mjestu i cekaam🙄🙄🙄🙄😤😤 bas nervira 🙄😑
Osjedit cu od te glupe m🤬🤬🤬🤬🤬
nemasekirancije i ja mislim da mozes popit casu-dvije,al ne pretjerat...i moja naj frendica ti je vec bila trudna a nije znala opce,dosla me iznenadit za djevojacku pa smo se naravno napile,i puuuno ispusile,al nije joj nista naskodilo..tebi bi savjetovala da ne pretjeras jer ipak je to mpo pa treba maalo vise pripazit...al mislim da casa-dvije ide bez problema😉😉
summer4 mozda da se javis ginekologu da vidite o cem se radi? Da ti da nesto za poticanje m kad ti tolko kasni. A kaj se cekanja tice to je najgore. Ja sad isto cekam. Svi trudni, imaju transfere a ja sjedim doma citam i cekam. I mene to uzasno ljuti al nemamo kaj drugo. 😣😣
Ja ujutro idem na kontrolu u Cito, uzv 9ti dan ciklusa.. jedva cekam da prode sljedeci mjesec.... nervoza me neka pere 😖😖😖😖😖
Bas se neka nervoza uvukla u nas. Sve nesto cekamo a nikak da docekamo. Svaka cast ljudima koji su strpljivi. Nek malo tog strpljenja prijede na nas. Ja jedva cekam cetvrtak da cujem kad mozemo dalje i kak ce to izgledat. Cure javite kaj ce van rec sutra.
Ja sam bila strpljiva ali valjda s vremenom koliko god to zelile biti to je nemoguce....otupimo na sve, ali zato kad ugledamo plus mislim da ce svaka napraviti po 1 testova iz nevjerice 😂
Cuj summer4a jesi napravila test? Mislim nis nije nemoguce….
Ma nisam...nisam trudna nikako...100% sam sigurna,ne trebam ga radit..😕
Da ja isto mislim da kad jedan dan bude test pozitivan da necu vjerovat i da cu ic kupit jos par razlicitih testova i napravit za potvrdu 😂😂
A nis onda stvarno nazovi kliniku pa pitaj kaj da radis. 40 dana je stvarno dugo 🤔🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji