Hejjj!! Evo me :))))
U 11 sam sjela na stolicu doktor je ubrizgao sjeme u mene, na sekundu me malo presjeklo i ostala lezat 15 minuta i evo idem doma... stavljat utrogestan dok za 14 dana ne napravim test, ako test negativan prekinut uzimat, a ako sam trudna nastavit s terapijom... :)))))
Hejjj!! Evo me :))))
U 11 sam sjela na stolicu doktor je ubrizgao sjeme u mene, na sekundu me malo presjeklo i ostala lezat 15 minuta i evo idem doma… stavljat utrogestan dok za 14 dana ne napravim test, ako test negativan prekinut uzimat, a ako sam trudna nastavit s terapijom… :)))))
Odlicno! Sad slijedi ono najgore..cekanjeeee :)! Drzim ti figeeeeeee 🤞
Hvala ... sada sam imala smedi iscjedak.. valjda ce prestat.. rekao je spolne odnose tek sutra... valjda ce upalit 💕
Hvala vam puno.... jedva cekam da prode dva tjedna da znam na cemuu sam 😆😆
Ja sam na 9dpo..jos ovih 5 dana je ko vjecnost. Sve mi sporije prolaze hahaha uzasssss!
Ma proci ce. I kak god bude opet cete neato cekat. Tome nema kraja 😂😂
Ja sam bila na dogovoru. 15.10.idemo na nulti ultrazvuk i ako je sve cisto idemo na ivf.
Ma proci ce. I kak god bude opet cete neato cekat. Tome nema kraja 😂😂
Ja sam bila na dogovoru. 15.10.idemo na nulti ultrazvuk i ako je sve cisto idemo na ivf.
A da..samo cekanje hehe. Odlicne vjesti draga :)! Naravno sve nam javljaj i o svemu nas obavjestavaj :) nazalost postoji mogucnost da sve dodjemo do ivfa.
Ma ja sam sad nekak optimisticna. I dobra vijest je da imamo pravo na do 4 postupka preko hzzo iako smo u privatnoj klinici. S tim sam bas iznenadena. Samo kak kazes opet cekanje....
Ma ja vama drzim fige da ne dodete do toga. 🤞🤞😘
I naravno da cu javljat tako ionako cu ostat tu s vama na forumu se druzit. Ljepse mi je tu s vama nego na drugim temama, njih samo citam i skupljam informacije 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji