Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • victoria
    27. Rujan 2018. 12:44

Hejjj!! Evo me :)))) 
    U 11 sam sjela na stolicu doktor je ubrizgao sjeme u mene, na sekundu me malo presjeklo i ostala lezat 15 minuta i evo idem doma... stavljat utrogestan dok za 14 dana ne napravim test, ako test negativan prekinut uzimat, a ako sam trudna nastavit s terapijom... :)))))

• nemasekirancije
    27. Rujan 2018. 13:31

victoria

Hejjj!! Evo me :))))
    U 11 sam sjela na stolicu doktor je ubrizgao sjeme u mene, na sekundu me malo presjeklo i ostala lezat 15 minuta i evo idem doma… stavljat utrogestan dok za 14 dana ne napravim test, ako test negativan prekinut uzimat, a ako sam trudna nastavit s terapijom… :)))))

Odlicno! Sad slijedi ono najgore..cekanjeeee :)! Drzim ti figeeeeeee 🤞

• victoria
    27. Rujan 2018. 14:43

Hvala ... sada sam imala smedi iscjedak.. valjda ce prestat.. rekao je spolne odnose tek sutra... valjda ce upalit 💕

Bluegirl
    27. Rujan 2018. 15:50

Iscjedak ti je normalan. Prestat ce. Drzim figeeeee 😘🤞🤞🤞

• victoria
    27. Rujan 2018. 16:10

Hvala vam puno.... jedva cekam da prode dva tjedna da znam na cemuu sam 😆😆

• nemasekirancije
    27. Rujan 2018. 16:50

Ja sam na 9dpo..jos ovih 5 dana je ko vjecnost. Sve mi sporije prolaze hahaha uzasssss!

Bluegirl
    27. Rujan 2018. 18:13

Ma proci ce. I kak god bude opet cete neato cekat. Tome nema kraja 😂😂 
    Ja sam bila na dogovoru. 15.10.idemo na nulti ultrazvuk i ako je sve cisto idemo na ivf. 

• nemasekirancije
    27. Rujan 2018. 20:54

Bluegirl

Ma proci ce. I kak god bude opet cete neato cekat. Tome nema kraja 😂😂
    Ja sam bila na dogovoru. 15.10.idemo na nulti ultrazvuk i ako je sve cisto idemo na ivf.

A da..samo cekanje hehe. Odlicne vjesti draga :)! Naravno sve nam javljaj i o svemu nas obavjestavaj :) nazalost postoji mogucnost da sve dodjemo do ivfa.

Bluegirl
    27. Rujan 2018. 21:21

Ma ja sam sad nekak optimisticna. I dobra vijest je da imamo pravo na do 4 postupka preko hzzo iako smo u privatnoj klinici. S tim sam bas iznenadena. Samo kak kazes opet cekanje.... 
    Ma ja vama drzim fige da ne dodete do toga. 🤞🤞😘

Bluegirl
    27. Rujan 2018. 21:23

I naravno da cu javljat  tako ionako cu ostat tu s vama na forumu se druzit. Ljepse mi je tu s vama nego na drugim temama, njih samo citam i skupljam informacije 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.