Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    28. Rujan 2018. 07:50

Bluegirl

Ma ja sam sad nekak optimisticna. I dobra vijest je da imamo pravo na do 4 postupka preko hzzo iako smo u privatnoj klinici. S tim sam bas iznenadena. Samo kak kazes opet cekanje….
    Ma ja vama drzim fige da ne dodete do toga. 🤞🤞😘

U kojoj ste klinici draga? To je super vijest :)

Bluegirl
    28. Rujan 2018. 08:34

Betaplus u zg. Sad sam opustenija jer znam da imamo sanse. Ne znam dal bi uspjeli platit vise postupaka a ovak preko hzzo u 4 postupaka jedna beba valjda bude. 🤞

• nemasekirancije
    29. Rujan 2018. 18:00

11 dpo, test vanish! Ako nista drugo..za drugu inseminaciju sam naucila ne piskit prije 12dpo 😂

Bluegirl
    29. Rujan 2018. 22:37

Nisam tocno skuzila kaj je s testom 😂 
    Ja si uvijek kazem da necu dirat testove pa me uvijek uhvati nervoza pred kraj i iskorisitm ih i previse haha. Tesko se suzdrzat. Al sam skuzila da mi je lakse dan ranije otkrit neg test pa kad zovem kliniku da sam vec smirenija da se ne rasplacem na telefon 😁

• nemasekirancije
    30. Rujan 2018. 09:18

Bluegirl

Nisam tocno skuzila kaj je s testom 😂
    Ja si uvijek kazem da necu dirat testove pa me uvijek uhvati nervoza pred kraj i iskorisitm ih i previse haha. Tesko se suzdrzat. Al sam skuzila da mi je lakse dan ranije otkrit neg test pa kad zovem kliniku da sam vec smirenija da se ne rasplacem na telefon 😁

Vanish bijeli hahaha. Negativan ;)! Hahaha istina nije losa ni ta taktika 😂

• victoria
    30. Rujan 2018. 09:32

Žene jeste živeee? Kakva je situacija kod vas? ☺️☺️☺️   Da li ste vi svojima bloznjima govorile da idete na postupke ili ste sve zadrzale za sebe 😉 

Bluegirl
    30. Rujan 2018. 15:05

nemasekirancije bas mi je zao. Al probaj jos napravit bas 14.dan ako ne dobijes. Mozda je jos prerano. 🤞
    victoria kod mene znaju samo frendice. Niti nitko od moje ni muzeve familije ne zna. Mislim d bi nam ne namjerno stvarali pritisak s pitanjima i dobronamjernim komentarima pa smo odlucili to zadrzati za sebe. Vjerujem sa nebi nis lose mislili al neda nam se slusat da probamo ovo da probamo ono pa sve objasnjavat. Rekli smo da im necemo odmah niti rec kad zatrudnim nego cemo im samo dat slike s ultrazvuka kad ce se vec nesto vidjet. 😂

• nemasekirancije
    30. Rujan 2018. 17:35

Bluegirl

nemasekirancijebas mi je zao. Al probaj jos napravit bas 14.dan ako ne dobijes. Mozda je jos prerano. 🤞
    victoriakod mene znaju samo frendice. Niti nitko od moje ni muzeve familije ne zna. Mislim d bi nam ne namjerno stvarali pritisak s pitanjima i dobronamjernim komentarima pa smo odlucili to zadrzati za sebe. Vjerujem sa nebi nis lose mislili al neda nam se slusat da probamo ovo da probamo ono pa sve objasnjavat. Rekli smo da im necemo odmah niti rec kad zatrudnim nego cemo im samo dat slike s ultrazvuka kad ce se vec nesto vidjet. 😂

Hvala draga! A sta sad...ma ne polazem nade u te inseminacije, nadam se da ce cim priie proci da dodjemo do ivfa lol.
    Slazem se s tobom..kod nas netko zna netko ne, al sto manje ljudi zna to bolje. Ako jos jednom cujem recenicu..morate se opustiti da dodje...poludit cu 😂😂

• Mala_martina1990
    30. Rujan 2018. 19:58

Pozdrav cure! Ovako imam pitanje! Na prvi dan ciklusa trebam nazvat Vuk Vrhovac kako bi se narucila za vadit hormone a muž spermiogram,tako su mi napisali na nalazu da nazovem 1dc,međutim problem je taj što ja trebam dobit za vikend a kud je i ponedjeljak iduci neradni pa neznam dali oni rade vikendom dali ce mi se ko javit ili kako da se naruciš u slucaju kad dobiješ vikendom?? 🤔🤔🤔🤔

• mara87
    30. Rujan 2018. 20:19

Pozdrav svima.

Ja sam poprilicno nova u svemu ali @Mala_martina1990 da ti odgovorim na pitanje jer je to jedna od rijetkih stvari koju znam 😂

Nalazi koje trebas vaditi se mogu raditi od 3 - 5 dana ciklusa.Tako da ces svakako uspjeti to odraditi.Ja sam u toj fazi i prilikom zadnjeg posjeta sam imala isto pitanje  ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.