Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    24. Rujan 2018. 22:15

Nemoj tako bit ce sve ok ❤ ak ne prestane nazovi da pogleda doktor. Znam da  ti je tesko al bit ce sve ok. 😘😘 drzi se 😘

summer4
    24. Rujan 2018. 22:20

Bluegirl

Nemoj tako bit ce sve ok ❤ ak ne prestane nazovi da pogleda doktor. Znam da ti je tesko al bit ce sve ok. 😘😘 drzi se 😘

Zovem sutra obavezno 😖
    Hvala ti😘
    Javim se sutra

summer4
    24. Rujan 2018. 22:24

nemasekirancije i victoria vama drzim fige da vam uspije...🤞🤞
    A tebi draga Bluegirl zelim da ti brzo prodje vrijeme do cetvrtka😍

Bluegirl
    25. Rujan 2018. 05:54

Hvala 😘

• nemasekirancije
    25. Rujan 2018. 08:58

Bkue sretno, javi nam sto je dr rekla :)! Summer ma vjerujem da je sve ok, jedino sta meni pada na pamet da je ostala ti mozda cista pa da te zato boli. Biti ce sve u redu!!!
    Kad ste vi vec pocele piskit testice :)? Misim da cu poludit ovih zadnjih tj dana 🤣

• victoria
    25. Rujan 2018. 10:35

Jeste vi sebi same uspjele dati stopericu kako treba ili ste morali da vam netko drugi? :)

summer4
    25. Rujan 2018. 12:43

Ja nisam mogla sama...mene muzic uvijek pika🙈😂

summer4
    25. Rujan 2018. 12:51

nemasekirancije

Bkue sretno, javi nam sto je dr rekla :)! Summer ma vjerujem da je sve ok, jedino sta meni pada na pamet da je ostala ti mozda cista pa da te zato boli. Biti ce sve u redu!!!
    Kad ste vi vec pocele piskit testice :)? Misim da cu poludit ovih zadnjih tj dana 🤣

Evo zvala sam i rekla im da nisam dobila i da me boli lijevi jajnik pa je rekla nek u 17h danas dodjem da me pogleda

Bluegirl
    25. Rujan 2018. 13:19

nemasekirancije ja sam puno prerano pocela, 10.dan nakon ovulacije. Al to je stvarno rano. Ja nisam uspjela al probaj se strpit. Znam kak ti je,luda sam bila tih zadnjih par dana.
    victoria meni je muz oba puta dao al mogla bi i sama, nije to tesko.
    summer4 aj super javi kaj ce ti rec.

summer4
    25. Rujan 2018. 14:14

Bluegirl

nemasekirancije ja sam puno prerano pocela, 10.dan nakon ovulacije. Al to je stvarno rano. Ja nisam uspjela al probaj se strpit. Znam kak ti je,luda sam bila tih zadnjih par dana.
    victoria meni je muz oba puta dao al mogla bi i sama, nije to tesko.
    summer4 aj super javi kaj ce ti rec.

Javim obavezno...e pa ovo je ludost prava,jajnik me prestao bolit..hahahaha pa ja cu poludit 😂😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.