Nemoj tako bit ce sve ok ❤ ak ne prestane nazovi da pogleda doktor. Znam da ti je tesko al bit ce sve ok. 😘😘 drzi se 😘
Nemoj tako bit ce sve ok ❤ ak ne prestane nazovi da pogleda doktor. Znam da ti je tesko al bit ce sve ok. 😘😘 drzi se 😘
Zovem sutra obavezno 😖
Hvala ti😘
Javim se sutra
nemasekirancije i victoria vama drzim fige da vam uspije...🤞🤞
A tebi draga Bluegirl zelim da ti brzo prodje vrijeme do cetvrtka😍
Bkue sretno, javi nam sto je dr rekla :)! Summer ma vjerujem da je sve ok, jedino sta meni pada na pamet da je ostala ti mozda cista pa da te zato boli. Biti ce sve u redu!!!
Kad ste vi vec pocele piskit testice :)? Misim da cu poludit ovih zadnjih tj dana 🤣
Jeste vi sebi same uspjele dati stopericu kako treba ili ste morali da vam netko drugi? :)
Bkue sretno, javi nam sto je dr rekla :)! Summer ma vjerujem da je sve ok, jedino sta meni pada na pamet da je ostala ti mozda cista pa da te zato boli. Biti ce sve u redu!!!
Kad ste vi vec pocele piskit testice :)? Misim da cu poludit ovih zadnjih tj dana 🤣
Evo zvala sam i rekla im da nisam dobila i da me boli lijevi jajnik pa je rekla nek u 17h danas dodjem da me pogleda
nemasekirancije ja sam puno prerano pocela, 10.dan nakon ovulacije. Al to je stvarno rano. Ja nisam uspjela al probaj se strpit. Znam kak ti je,luda sam bila tih zadnjih par dana.
victoria meni je muz oba puta dao al mogla bi i sama, nije to tesko.
summer4 aj super javi kaj ce ti rec.
nemasekirancije ja sam puno prerano pocela, 10.dan nakon ovulacije. Al to je stvarno rano. Ja nisam uspjela al probaj se strpit. Znam kak ti je,luda sam bila tih zadnjih par dana.
victoria meni je muz oba puta dao al mogla bi i sama, nije to tesko.
summer4 aj super javi kaj ce ti rec.
Javim obavezno...e pa ovo je ludost prava,jajnik me prestao bolit..hahahaha pa ja cu poludit 😂😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji