Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    30. Rujan 2018. 20:26

Da da to znam da se tad vade al mene mući kada da im se najavim jer su mi na zadnjem nalazu napisali da ih nazovem prvi dan ciklusa a kako cu ih nazvat ak dobijem nedjelju? A ujedno imam i uputnicu i za pregled pa bi se svakako trebala najavit...a kud je i iduci ponedjeljak neradni pa me i to muci....

• Mala_martina1990
    30. Rujan 2018. 20:28

Jer ja sam 200km od Zagreba pa ono...nije mi usput...

• mara87
    30. Rujan 2018. 20:28

A gle meni su rekli da se nista strasno nece dogoditi tipa ako dobijem u subotu a zovem u ponedjeljak..

• Mala_martina1990
    30. Rujan 2018. 20:35

Aha ok.. samo sto u mom slucaju ce i ponedjeljak bit neradni tj..državni je praznik..pa neznam kako rade na praznike?!

• mara87
    30. Rujan 2018. 20:48

Mala_martina1990

Jer ja sam 200km od Zagreba pa ono…nije mi usput…

Ja sam nekih 490 km..od Zagreba.

I najvise me trenutno brine kad dodem u petak vaditi nalaze da li ce mi odmah sljedevi tj raditi prohodnost pa inseminaciju kao sto nam je predlozila....jer zbog posla nam nije zgodno stalno traziti slobodno pa g.o. itd...

• Mala_martina1990
    30. Rujan 2018. 20:53

Aha,ja sam prohodnost napravila u 5mj al ne kod njih...nama ce sad kad dodemo reci u koji proces cemo ici....

Bluegirl
    30. Rujan 2018. 21:00

Ja sam privatno isla vadit pa nisam sigurna kak ide po bolnicama al kolko sam cula od cura da se samo najavis, mislim nije da te nece uzet da izvadis krv ako se ne narucis ranije. Nije to neki pregled pa da ti treba bas termin. U svakom slucaju drzim fige da uspijes izvadit sad. 
    nemasekirancije znam kak ti je. To da se moramo opustit sam se stvarno naslusala uz ono da sve mora sjest na svoje mjesto i da ce se desit kad cemo se najmanje nadat. A radim uglavnom sa zenama i staaaaalno takve stvari slusam. U zadnje vrijeme malo manje jer su dvije kolegice trudne pa se uglavnom razgovor vrti oko njihovih trudnoca, hvala bogu 😂😂

• nemasekirancije
    30. Rujan 2018. 21:36

Mala_martina1990

Aha,ja sam prohodnost napravila u 5mj al ne kod njih…nama ce sad kad dodemo reci u koji proces cemo ici….

Draga nazovi ih sutra i pitaj!!! Mislim da ti je to najpametnije. Jako su pristupacni i sve ce ti objasniti :)

• Mala_martina1990
    30. Rujan 2018. 21:52

Budem...hvala 😘

• victoria
    01. Listopad 2018. 18:03

Ja sam isto za to da se ipak ovo kroz sto prolazimo sacuva za najuzi krug ljudi ... mi isto nismo rekli njegovima jer mislim da bi stvarno onda poludila 🤣 
    Mene danas glavobolja ubija cjeli dan... 😏 kako ste vi? :))))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.