nemasekirancije ja sam puno prerano pocela, 10.dan nakon ovulacije. Al to je stvarno rano. Ja nisam uspjela al probaj se strpit. Znam kak ti je,luda sam bila tih zadnjih par dana.
victoria meni je muz oba puta dao al mogla bi i sama, nije to tesko.
summer4 aj super javi kaj ce ti rec.
Javim obavezno…e pa ovo je ludost prava,jajnik me prestao bolit..hahahaha pa ja cu poludit 😂😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Summer mozda je stvarno bila cista pa je pukla i bol je stala :)! Bluee jeldaaaaa :) ajde nadam se da cu se nekako strpiti jos tih par dana 😂
summer4 Nema veze otidi svejedno da pogleda pa da vidis kaj ce ti rec za m kad tolko kasni.
nemasekirancije jel da kak je tesko ostat sabran u tim trenucima. Pa valjda bi svaki put kad idem na wc iskoristila jedan test 😂😂
Hejjjjj... ja si veceras znaci moram dat stopericu, ali mene žiga jajnik na trenutke bas jako i imam rastezljivu sluz..... da nebi meni pukno folikul prije planirane inseminacije? 🤔🤔🤔🤔🤔
Hejjjjj… ja si veceras znaci moram dat stopericu, ali mene žiga jajnik na trenutke bas jako i imam rastezljivu sluz….. da nebi meni pukno folikul prije planirane inseminacije? 🤔🤔🤔🤔🤔
A to na zalost ne mozes znati. Ali drzimo fige da ne pukne. Ja dobijem sluz par dana prije O. Tako da nemmoj previse mozgati na stvari koje ne utjeces ;)
Da stvarno probaj se opustit. Izludit ces se ak ces tak razmisljat. I mene je to mucilo pogotovo sad drugi put jer me isto tak boljelo i jedva sam cekala prije postupka da mi doktorica kaze da je jos tamo. Ja isto dobijem sluz ranije. Samo smireno i polako. Bit ce sve ok. Nemoj se izludit vec sad, cuvaj zivce za onih 14 dana nakon inseminacije 😉😉
summer4Nema veze otidi svejedno da pogleda pa da vidis kaj ce ti rec za m kad tolko kasni.
Evo mene...nije nista strasno,blagi pcos al nista problematicno...
Dobila sam tablete da mi dodje..vadila mi krv opet zbog hormona i sutra ujutro moram doc da mi vadi krv zbog secera..nastave li ovako ostat cu bez krvi😂😂😂
Ajde super bitno da nije neki veci problem. Bez krvi mozes 😉😉 salim se... da neki put tolko izvade da meni nije jasno koliko njima toga treba za pretrage. 😥😥
Daa..bas mi je laknulo..isuse pa sama sebi se cudim..pa nikad prije bisam bila toliki panicar🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji