Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • victoria
    24. Rujan 2018. 16:28

Hejjjjj ja sam bila na uzv... 3 folikula. Jedan 14 mm, a deuga dva po 15 mm... sutra stoperica u 20 h, pa u cetvrtak inseminacija ujutro u 10.... sto vi mislite imam li sanse 😄😄😄 

• nemasekirancije
    24. Rujan 2018. 17:23

Imas stara sanse i na punkciji zavrsit ;)! Ne zelim te plasiti...al recimo meni su rekli da s 3 folikula se ide na punkciju. Sansa je odlicna svakako :) drzimo fige!!!!
    Mene su pocele cicke lagano sastrane boljeti kao i svaki put pred M. Pa lagano se u glavi psihicki pripremam da nista od ovog ciklusa.

• victoria
    24. Rujan 2018. 17:32

Nista mi nije spominjao punkciju .. brzo ce cetvrtak pa cemo vidjeti :)))

• victoria
    24. Rujan 2018. 17:32

Ajoj... na znam kako je to.. ali nada uvijek umire zadnja :))) 

Bluegirl
    24. Rujan 2018. 19:17

victoria Ma ne mora bit da ce bit punkcije. Meni su isto bila 3 al su se po dva razvila a jedan nije vise narastao tako da... ma imas sanse, uvijek ima sanse. Drzimo fige🤞🤞
    nemasekirancije za kolko bi trebala radit test? 
    summer4 kaj ima kod tebe?? 🤔

summer4
    24. Rujan 2018. 19:23

Nisam danas dobila al me poceo trbuh polako bolit  kao da cu dobit,tako da cu pricekat jos malo..
    Tnx sto mislis na mene😉😘

Bluegirl
    24. Rujan 2018. 20:30

Drzim fige onda da dobijes pa da mozete dalje 🤞 
    ❤😘

• nemasekirancije
    24. Rujan 2018. 21:53

Bluegirl

victoriaMa ne mora bit da ce bit punkcije. Meni su isto bila 3 al su se po dva razvila a jedan nije vise narastao tako da… ma imas sanse, uvijek ima sanse. Drzimo fige🤞🤞
    nemasekirancijeza kolko bi trebala radit test?
    summer4kaj ima kod tebe?? 🤔

Victora drzim figeee :)! Javi nam sve!!!
    Danas mi je 6dpo. Taman su ne pocele boljet ko i uvijek tj dana prije M. 
    Summer to je to. Budes sad procurila i kreces dalje :)
    Bluegirl kako si nam ti? Kaj se kod tebe desava?

Bluegirl
    24. Rujan 2018. 22:09

Drzim fige da ne bole zbog m 🤞
    Ma nema nista cekam cetvrtak da vidim kaj ce doktorica rec i koji nam je plan za dalje. Nadam se da cu odmah sljedeci ciklus moc na ivf. A do tad cekam plodne dane iako razmisljam da probam ne pratit pa da se bar jedan mjesec malo odmorimo pa ak potrefimo super ako ne nista. Pocelo nam je to stvarat preveliki pritisak pa se znamo zakacit. Bolje mozda za psihicko zdravlje malo odmorit od pracenja. 😞

summer4
    24. Rujan 2018. 22:10

Bluegirl

Drzim fige onda da dobijes pa da mozete dalje 🤞
    ❤😘

Tnx...sutra ujutro ako ne dobijem,obavezno zovem u kliniku...lijevi jajnik me uzasno boli,rastura me,jedva hodam...pojma nemam od cega...sad mi jos sam treba da mi nesto s jajnikom nije u redu😮😮😟😲 onda se mogu odma upucat🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.