To je bas puno ranije. 😣 Znam, vjerujem da ti je koma 😔 al drzi se. Bit ce to sve ok. ❤😘Al ciklusi su ti stvarno za poludit. Nikad nemres znat kad ces dobit 😥😥
E jesu ti dali da koristis nesto od ljekova nakon postupka? Ja sam dobila utrogestane po dva komda ujutro i navecer.
Pa da,i prosli mj sam 10dana ranije dobila🙄
Inace mi vecinom kasni..jos nikad se nije desilo da mi je 2mj za redom dosla prerano😏 bas mi jesu uzasni
Nisu nista dali...samo mi je odmah nakon inseminacije dala jos jednu onu piku koju sam si sama dala 2dana prije postupka...i rekla je da nek samo nastavljam s vitaminima
A mozda su ti se ciklusi onda skratili. Vidjet ces sljedeci mjesec. Ispada da tebi od ovulacije do m prode 9 dana. Ja sam bas gledala da su mi ciklusi fakat jednaki zadnjih par mjeseci, po 25 dana... ne znam kaj bi opce rekla... u biti me cudi da ste mogli ic na inseminaciju a da nisi vadila krv i provjerila hormone. Mozda se sad nije primilo zbog stitnjace pa kad se to sredi bude sve ok. 🤞
Jesam vadila krv i nalazi su bili uredni..
Nema jos vjestice kak spada..valjda cu sutra pravo procurit🤔🤔
Neznam kaj da ti velim kad neznam tocno kako bi to implatacijsko trebalo izgledat🤔🤔
I ja se jos nadam ili tjesim😔
A svasta za to pisu. Uglavnom je manje nego m. A meni je doktorica rekla da moze trajat par dana. Moze bit smedi iscjedak. Sve dok nije prava krv nije jos m... 🤞🤞
[ul]
[li]implantacijsko krvarenje obično ne traje više od 2-3 dana[/li]
[li]mnogo je slabije od menstrualnog krvarenja[/li]
[li]boja je smećkasta ili blago crvena[/li]
[li]grčevi su mnogo slabiji nego kod menstrualnih bolova[/li]
[/ul]
Boja može varirati – bit će crvena ako je odmah izbačena iz maternice ili smeđa ako se krv izlučuje nekoliko dana nakon implantacije. Oskudnost krvarenja je tolika da mnoge žene primijete krv tek nakon obavljene nužde i brisanja.
Citala sam i ja jucer...meni je bilo onak njezno rozo i kremasto🙈
Nadam se da je to bilo to jer m jos nema🤞🤞🤞
Mozda onda stvarno je. Jooooj bas se nadam da je to to onda 😁😁😁😁😁🤞🤞🤞🤞🤞
Ne znam kak inace prije m dal imas tak iscjedak. Ja sam jedan ciklus tjedan dana prije m imala smedi iscjedak. Vec sam luda bila. A neki put nista. Isto neki put me pocne trbuh bolit prije a neki put tek kad procuri... nikad isto... 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji