Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    05. Kolovoz 2018. 21:17

Nije problem,mogu ja i vise puta dnevno pisat😂😂
    E htjela sam te pitat kad bi mogli pocet simptomi?🤔

Bluegirl
    05. Kolovoz 2018. 23:25

summer4

Nije problem,mogu ja i vise puta dnevno pisat😂😂
    E htjela sam te pitat kad bi mogli pocet simptomi?🤔

Moze 😁
    A to je stvarno individualno. Neke nemaju opce simptoma a neke odma znaju. Sve ovisi kad se dogodi implantacija. Al stvarno ne znam kad bi mogli simptomi pocet. Znam samo da mi je frendica rekla da ona po nicem nije skuzila da je trudna dok joj nije kasnila. S tim da taj dan kad je trebala dobit ju je trbuh bolio ko da ce svaki cas procurit i na kraju nista, tek 5 dana poslje radila test i do tad nije znala. Stvarno ne znam... citala sam negdje da implantacija zavrsava 9.ili 10.dan a na drugoj stranici najkasnije 12.dan pa racunam da bi se mooooozda negdje od 10. dana nakon inseminacije moglo nesto pojavit. Al ko to zna kad smo sve drugacije...🤔🤔

summer4
    06. Kolovoz 2018. 08:50

Bluegirl

Moze 😁
    A to je stvarno individualno. Neke nemaju opce simptoma a neke odma znaju. Sve ovisi kad se dogodi implantacija. Al stvarno ne znam kad bi mogli simptomi pocet. Znam samo da mi je frendica rekla da ona po nicem nije skuzila da je trudna dok joj nije kasnila. S tim da taj dan kad je trebala dobit ju je trbuh bolio ko da ce svaki cas procurit i na kraju nista, tek 5 dana poslje radila test i do tad nije znala. Stvarno ne znam… citala sam negdje da implantacija zavrsava 9.ili 10.dan a na drugoj stranici najkasnije 12.dan pa racunam da bi se mooooozda negdje od 10. dana nakon inseminacije moglo nesto pojavit. Al ko to zna kad smo sve drugacije…🤔🤔

Ok hvala ti😘
    Uff,bolje da nisam pitala,sad cu od 10.dana pocet umisljat simptome😂😂😂🙈🙈🙈

Bluegirl
    06. Kolovoz 2018. 11:03

Haha a znam. Tak sam i ja. Po simptomima ja sam bila trudna 100% 😂😂😂 
    Evo ovak ces i ti uzivat uskoro 😍😍

summer4
    06. Kolovoz 2018. 13:48

Bluegirl

Haha a znam. Tak sam i ja. Po simptomima ja sam bila trudna 100% 😂😂😂
    Evo ovak ces i ti uzivat uskoro 😍😍

Cudo sta psiha radi😂😂😂😜
    prekrasnooo😍😍😍😍😍
    Jaaaaaaaj pa jedva cekaaaam..ne mogu vise🤪🤪🤪🤪🤪

Bluegirl
    06. Kolovoz 2018. 14:20

Jos malo... 😁😁 brzo ce to proc 😉

summer4
    06. Kolovoz 2018. 14:27

Uf uf ufff...ja znam inace nekad bit jako nestrpljiva 😂😂😂

Bluegirl
    06. Kolovoz 2018. 23:49

summer4

Uf uf ufff…ja znam inace nekad bit jako nestrpljiva 😂😂😂

Hahaha onda smo jako slicne. Kad mene krene nervoza zbog toga kaj bi nesto odma sad....  😂😂

summer4
    07. Kolovoz 2018. 09:20

Hahahah...meni je muz prije reko ko malom djetetu "jos 2put prespavas i idemo" 😂😂😂😂

Bluegirl
    07. Kolovoz 2018. 13:39

summer4

Hahahah…meni je muz prije reko ko malom djetetu "jos 2put prespavas i idemo" 😂😂😂😂

Ahahaha a jadni i oni s nama neki put 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.