Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    04. Kolovoz 2018. 23:30

Babyq

Spermiografija u kojoj bolnici su radili i koliko se čeka nalaz?

Kak sam napisala, mi smo u Betaplus radili i nalazi su bili gotovi za sat i pol do dva, a summer4 je u njemackoj tako da su oni vjerojatno tamo radili.

summer4
    04. Kolovoz 2018. 23:58

Bluegirl

A nemoj tak. Ko zna kaj se unutra dogada bit ce to sve ok 😁 blago tebi, mene bas bolilo al dobro inseminacija stvarno kratko traje. Bol mi je bila ko na provjeri prohodnosti jajovoda samo je krace trajali. Stvarno smo sve drugacije. 😉

Nadam se da nije to,ubijem se ako jest😂😂🙈🙈
    Hahaha bas jesmo😄😄

summer4
    05. Kolovoz 2018. 00:00

Bluegirl

Babyq

Kak sam napisala, mi smo u Betaplus radili i nalazi su bili gotovi za sat i pol do dva, a summer4 je u njemackoj tako da su oni vjerojatno tamo radili.

Da mi smo sve u njemackoj..zato nisam ni nista odgovarala na to kad neznam ni cijene ni nista dolje..

Babyq
    05. Kolovoz 2018. 10:30

Bluegirl

Babyq

Hvala.Mislila sam da je netko radio u Hrv.bolnicama.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

summer4
    05. Kolovoz 2018. 11:41

Babyq

Draga,prebaci se na temu potpomognuta oplodnja mislim da sam tamo citala da su neke zene radile u bolnicama,mozda one imaju vise korisnih podataka...sretno😚

Bluegirl
    05. Kolovoz 2018. 15:03

Ja pratim i potpomognuta oplodnja i tko radi na bebi. Uvijek se nade nesto novo za saznat i procitat 😉

Bluegirl
    05. Kolovoz 2018. 15:04

summer4

Bluegirl

A nemoj tak. Ko zna kaj se unutra dogada bit ce to sve ok 😁 blago tebi, mene bas bolilo al dobro inseminacija stvarno kratko traje. Bol mi je bila ko na provjeri prohodnosti jajovoda samo je krace trajali. Stvarno smo sve drugacije. 😉

Nadam se da nije to,ubijem se ako jest😂😂🙈🙈
    Hahaha bas jesmo😄😄

Ma sve ce bit ok. 😙 Znam da je lako rec, al opusti se i ne razmisljaj o tome. A u 9.mj kad cu ja ic me samo podsjeti na ovu poruku kad cu ludit nakon inseminacije 😂😂

summer4
    05. Kolovoz 2018. 15:53

Bluegirl

Ma sve ce bit ok. 😙 Znam da je lako rec, al opusti se i ne razmisljaj o tome. A u 9.mj kad cu ja ic me samo podsjeti na ovu poruku kad cu ludit nakon inseminacije 😂😂

Pokusavam ne razmisljat,al se svako malo sjetim🙈🙈
    Hahahahha...ma nije problem🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
    Samo cu kopirat😂😂😂😂

4 sreća
    05. Kolovoz 2018. 17:13

Babyq

Bluegirl

Babyq

Split kbc firule nalazi isti dan gotovi

Bluegirl
    05. Kolovoz 2018. 20:33

summer4

Bluegirl

Pokusavam ne razmisljat,al se svako malo sjetim🙈🙈
    Hahahahha…ma nije problem🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
    Samo cu kopirat😂😂😂😂

Haha dogovoreno. Drzim te za rijec. Trebat ce mi to neko ponavljat cak i vise puta. 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.