Spermiografija u kojoj bolnici su radili i koliko se čeka nalaz?
Kak sam napisala, mi smo u Betaplus radili i nalazi su bili gotovi za sat i pol do dva, a summer4 je u njemackoj tako da su oni vjerojatno tamo radili.
A nemoj tak. Ko zna kaj se unutra dogada bit ce to sve ok 😁 blago tebi, mene bas bolilo al dobro inseminacija stvarno kratko traje. Bol mi je bila ko na provjeri prohodnosti jajovoda samo je krace trajali. Stvarno smo sve drugacije. 😉
Nadam se da nije to,ubijem se ako jest😂😂🙈🙈
Hahaha bas jesmo😄😄
Kak sam napisala, mi smo u Betaplus radili i nalazi su bili gotovi za sat i pol do dva, a summer4 je u njemackoj tako da su oni vjerojatno tamo radili.
Da mi smo sve u njemackoj..zato nisam ni nista odgovarala na to kad neznam ni cijene ni nista dolje..
Hvala.Mislila sam da je netko radio u Hrv.bolnicama.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Draga,prebaci se na temu potpomognuta oplodnja mislim da sam tamo citala da su neke zene radile u bolnicama,mozda one imaju vise korisnih podataka...sretno😚
Ja pratim i potpomognuta oplodnja i tko radi na bebi. Uvijek se nade nesto novo za saznat i procitat 😉
A nemoj tak. Ko zna kaj se unutra dogada bit ce to sve ok 😁 blago tebi, mene bas bolilo al dobro inseminacija stvarno kratko traje. Bol mi je bila ko na provjeri prohodnosti jajovoda samo je krace trajali. Stvarno smo sve drugacije. 😉
Nadam se da nije to,ubijem se ako jest😂😂🙈🙈
Hahaha bas jesmo😄😄
Ma sve ce bit ok. 😙 Znam da je lako rec, al opusti se i ne razmisljaj o tome. A u 9.mj kad cu ja ic me samo podsjeti na ovu poruku kad cu ludit nakon inseminacije 😂😂
Ma sve ce bit ok. 😙 Znam da je lako rec, al opusti se i ne razmisljaj o tome. A u 9.mj kad cu ja ic me samo podsjeti na ovu poruku kad cu ludit nakon inseminacije 😂😂
Pokusavam ne razmisljat,al se svako malo sjetim🙈🙈
Hahahahha...ma nije problem🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
Samo cu kopirat😂😂😂😂
Split kbc firule nalazi isti dan gotovi
Pokusavam ne razmisljat,al se svako malo sjetim🙈🙈
Hahahahha…ma nije problem🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
Samo cu kopirat😂😂😂😂
Haha dogovoreno. Drzim te za rijec. Trebat ce mi to neko ponavljat cak i vise puta. 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji