Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    14. Kolovoz 2018. 18:42

summer4

Bluegirl

Danas stvarno puno ljudi ima pcos. 😞
    Moj je pio Bioastin al nismo poslije isli provjerit dal se stanje popravilo. Ak je doktorica optimisticna onda cemo i mi probat bit 😂
    Nista drzimo fige da je kod summer4 bila implantacija a za nas da ce 9.mjesec bit sretan 😁

Ja vama objema jako zelim da vam 9.mj bude sretan🤞🤞
    Sta se pcos tice…ja dok sam zivjela u hr meni su dijagnosticirali pcos,a od kad sam u njemackoj nitko nista nije reko,jajnici super 🤔🤔
    Pa dal se to moze samo od sebe rijesit,nestat il sta?? To mi nikad nece bit jasno,kud je to nestalo?!🙈🤔🤔🤔

Takve stvari ni meni nisu jasne. Svugdje bi trebalo bit isto. Nemam bas iskustva s pcos pa ni ne znam jel stvarno moguce da se to samo od sebe popravi... al bitno da je sve ok. Trudim se razmisljat da doktori najbolje znaju 😂😂😂

Bluegirl
    14. Kolovoz 2018. 18:43

summer4

Bluegirl

Ma vama je vec uspjelo ❤😘

Znas kako se kaze "iz tvojih usta u Bozje usi" 😘❤💋

😙😙😙

• nemasekirancije
    14. Kolovoz 2018. 20:58

Bluegirl

summer4

Bluegirl

Danas stvarno puno ljudi ima pcos. 😞
    Moj je pio Bioastin al nismo poslije isli provjerit dal se stanje popravilo. Ak je doktorica optimisticna onda cemo i mi probat bit 😂
    Nista drzimo fige da je kod summer4 bila implantacija a za nas da ce 9.mjesec bit sretan 😁

Ja vama objema jako zelim da vam 9.mj bude sretan🤞🤞
    Sta se pcos tice…ja dok sam zivjela u hr meni su dijagnosticirali pcos,a od kad sam u njemackoj nitko nista nije reko,jajnici super 🤔🤔
    Pa dal se to moze samo od sebe rijesit,nestat il sta?? To mi nikad nece bit jasno,kud je to nestalo?!🙈🤔🤔🤔

Takve stvari ni meni nisu jasne. Svugdje bi trebalo bit isto. Nemam bas iskustva s pcos pa ni ne znam jel stvarno moguce da se to samo od sebe popravi… al bitno da je sve ok. Trudim se razmisljat da doktori najbolje znaju 😂😂😂

Bojim se da nemaju pojma hahaha! Ali eto kod nene su samo policistickog oblika (znaci ima puno cistica i mogucnost puno folikula) ali hormoni su dobri. A to je kao najvaznije :)! 

Bluegirl
    14. Kolovoz 2018. 21:27

To je isto ko kad ja odem kod svoje ginekologice i kaze mi jedno a privatnica drugo. I sad ti znaj kome vjerovat i ko bolje zna. Svako tupi svoje 😂 sva sreca pa ne volim svoju ginekologicu pa vise vjerujem privatnoj 😁😁😁

summer4
    14. Kolovoz 2018. 22:11

Bluegirl

To je isto ko kad ja odem kod svoje ginekologice i kaze mi jedno a privatnica drugo. I sad ti znaj kome vjerovat i ko bolje zna. Svako tupi svoje 😂 sva sreca pa ne volim svoju ginekologicu pa vise vjerujem privatnoj 😁😁😁

Hahahahaha,dobra si...🤣🤣🤣

Babyq
    14. Kolovoz 2018. 22:37

Cure koliki vam je amh?Hvala

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Bluegirl
    15. Kolovoz 2018. 08:20

Babyq

Meni je 20. Nis nije doktorica komentirala jel to dobro ili nije. 

Bluegirl
    15. Kolovoz 2018. 08:21

summer4

Bluegirl

Hahahahaha,dobra si…🤣🤣🤣

😁😁 kaj ima kod tebe danas?

• nemasekirancije
    15. Kolovoz 2018. 08:51

Babyq

Meni 42.
    Summer novosti ;)?

summer4
    15. Kolovoz 2018. 08:54

Jutro..upravo ustala🙈
    Eh kaj da ti velim 🤣 ovo je jucer opet doslo..prvo je bilo narancasto a sad je smedje, tak da mislim da bu ipak ova dosla kroz par dar dana🤯🤔🤔
    Kaj ima kod tebe?😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.