Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    11. Kolovoz 2018. 23:27

I nasi su sad bili u istom hotelu i rekli su da je odlicno bilo..tak da mislim da ce i nama bit super😊
    Moguce da je bila ovulacija ako ti pase po datumu tak da na posao😉😉😉😉
    I ja sam imala bolove danas,onak na momente i muka mi bila al mislim da mi je to sve od stresa...🤔

Bluegirl
    12. Kolovoz 2018. 08:10

Taman bi ovulacija trebala bit. Jos su mi i lh trakice prekjucer i jucer ujutro bile pozitivne. Moze bit da sam onda to osjetila. Ako bude srece... iako sumnjam, skroz sam prestala vjerovat da ce se prirodno primit. 😞
    A moze bit od stresa. Ipak idete i na put a jos i razmisljas o svemu tome. Da nam je bar neki prozorcic da mozemo provirit unutra i vidjet kaj se dogada 😂😂😂

summer4
    12. Kolovoz 2018. 13:38

Nista,onda na posao i pokrijte te dane,vjerujem ti za to nadanje,al probaj gledat s te strane da nemas sta izgubit(mozda se opet razocarat malo-NADAM SE DA NE),znaci s tim mozes samo il dobit il ostat na istom...😀
    Vidis,znam i ja ohrabrivat druge😂😂
    Meni nesto jucer cijeli dan bila muka,i jutros isto,tak da neznam kaj da mislim..ak se slucajno uspjelo primit,dal je uopce moguce vec sad mucninu osjecat?? Neznam sta da misliiiim,izludit cu samu sebe..🤯🤯🤯🤯
    A opet necu se previse nadat..uff🤯
    Dobit cu cir na zelucu😂😂😂😂😂

Bluegirl
    12. Kolovoz 2018. 17:38

Pokrili smo sve 😂😂 a sad mozemo samo cekat...
    Dobro ti ide, malo ti mene malo ja tebe 😁😁
    Iskreno ne znam kaj bi ti rekla. Mislim da i mogu pocet mucnine ako je doslo do implantacije. Al samo se probaj opustit. Nadam se da su te mucnine dobar znak 😁🤞🤞🤞🤞🤞 Kolko ti je dana proslo od inseminacije?

summer4
    12. Kolovoz 2018. 20:12

E neka ste🤣 drzim vam 🤞🤞🤞
    Pa eto trudim se,da ne ispadnem sebicna pa da i ja dam koju ohrabrujucu😂😂😋😋😋
    Ah i ja se nadam da je dobar znak..vidit cemo..
    3.8. sam radila inseminaciju 🤔

Bluegirl
    12. Kolovoz 2018. 21:25

Pa evo ja iskreno mislim da bi mogla vec osjetit jer je u pravilu moguce da je implantacija vec bila a ja mislim da cim se primi moze doc do simptoma. A sad dal dobro mislim... vjerovat cemo da je moguce i bit optimisticne 😁😁

summer4
    12. Kolovoz 2018. 22:10

Ei draga..ja sam upravo dobila ovo govno😢😢😢
    Neznam kaj da velim..bas sam u komi😢☹

summer4
    12. Kolovoz 2018. 22:56

Bluegirl

Pa evo ja iskreno mislim da bi mogla vec osjetit jer je u pravilu moguce da je implantacija vec bila a ja mislim da cim se primi moze doc do simptoma. A sad dal dobro mislim… vjerovat cemo da je moguce i bit optimisticne 😁😁

Nisam ni vidjela da si to napisala...🤦‍♀️
    Pa eto,nije se primilo kako izgleda😢

Bluegirl
    13. Kolovoz 2018. 10:01

Bas mi je zao 😢😢😢 Bila sam uvjerena da ce biti sve ok 😔😔😔 bas ti je nekak ranije i dosla onda. 
    Drz se, sad odmori i probaj s malo opustit na moru, ne razmisljaj o tome. Probaj to skroz izbacit iz glave da se odmoris. Sad nije uspjelo al bude, polako. Moj muz zna rec da ocito jos nije nase vrijeme i da ce se i to dogodit kad ce trebat. Kolko god mi to htjeli vjerujem da je to istina, bit ce samo polako. Znam da ti je tesko al drzi se 😘😘

summer4
    13. Kolovoz 2018. 11:46

9 dana ranije😤
    Bas sam ljuta i jadna i tuzna i razocarana ma svakakva...i jos k tome sam na moru😡😡😡
    Evo ovo je vec 2.godina za redom da ja imam tu vjestucu dok sam na moru🤬🤬🤬🤬🤬🤬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.