Hahahah…meni je muz prije reko ko malom djetetu "jos 2put prespavas i idemo" 😂😂😂😂
Ahahaha a jadni i oni s nama neki put 🤣🤣
Da bas 😂😂
Evo samo da ti javim...jaaako se bojim da cu opet dobit jer me jaaako bole moje sisike🤔🤔🤔😔😔😔😔😯
Ja vjerujem da neces. Bit ce sve ok. Mogu one bolit i zbog trudnoce. Imas kakvih drugih simptoma pmsa? I inace te bole prije nego trebas dobit? Mene su u zadnjih par ciklusa pocele ful bolit. I to cak po 8 dana ranijje. 😔U svakom slucaju ja i dalje vjerujem da cce bit ok i drzim fige 😍
Ahh..neznam sta da mislim...uvijek me bole i to jako i nekad me znaju i po 2tjedna prije pocet bolit🙄
Za sad samo to i malo su mi zivceki tanki🙈🙈🙈
Nekako si mislim da je jos rano da bi bolile zbog trudnoce🤔🤔
Ufff nadam se da necu dobit...
Mislim da neki put tijelo reagira normalno ko da ces dobit m iako je zena trudna. Frendica koju sam spomenula da nije ni znala da je trudna dok joj nije kasnila kaze da ju je 3 mjeseca 15.bolio trbuh malo ko da ce dobit iako je bila trudna. Tak da mislim da je sve to jako individualno i da u pravilu nebi smjele niti reagirat na takve simptome. Opet znam da je to lakse rec nego napravit. Slobodno me i na to podsjetis kad cu ludit 😂😂
Ma nadam se da nije nista...vidit cemo..drzim palceve sama sebi da ne dobijem🤞🤞🙈
Hahah,ma nije problem na sve cu ja tebe podsjecat😉😉
Drzim i ja 😁😁
Dogovoreno. Trebat ce me neko smirit. 😉
Mi dosli doma danas... 😭😭 Falit ce mi ovakvi zalasci sunca... 😍😍
Predivnooooo
Jooooj ja jedva cekam..mi sutra krecemo..
Ma vjerujem ti(meni mora nikad dosta),al sad si se bar lijepo odmorila i zacas u nove pobjede😍
Bit ce vam jako lijepo. Ne znam na kojoj ste strani al zalasci su tamo fakat divni. Samo jedna stvar ako cete navecer do Zadra pripremite se na mogucu guzvu. Znaci kolona i malo po malo. Al svejedno se isplati.
Da sad jos jedno 2 tjedna i onda polako pocinjem s poslom a taman kad pocnem odma prvi tjedan bi trebala i na inseminaciju tamo prvi tjedan u 9. Iako se nadam cudu pa da necu ni dobit m... 🤞🤞
Neznam ni ja na kojoj smo strani hahah😂 odsjedamo u hotelu pinija...
Joooj pa nesmijem mu ni rec za guzvu jer onda nece ni htjet ic🙈🙈🙈🙊🙊🙊🤫🤫🤫
Joooj zelim ti svu srecu,nadam se da neces dobit a ako dobijes onda ti zelim da vam uspije💕
Na odlicnoj strani ste. Ispod hotela je plaza na kojoj smo se mi kupali i tam sam slikala taj zalazak. Imate lezaljke za unajmit po 25 kn za cijeli dan a lezis u hladu u borovoj sumu. A u centru kod konzuma vam je restoran Sidro i klopa je super. Mi smo jeli ribu i bila je odlicna. Bit ce vam lijepo 😁😁😁
Bas me popodne bolio trbuh ko da trebam dobit. Ne znam jel to bila ovulacija ili kaj. Inace nis ne osjetim tak da ne znam kaj je to bilo... 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji