Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    15. Kolovoz 2018. 09:01

summer4

Jutro..upravo ustala🙈
    Eh kaj da ti velim 🤣 ovo je jucer opet doslo..prvo je bilo narancasto a sad je smedje, tak da mislim da bu ipak ova dosla kroz par dar dana🤯🤔🤔
    Kaj ima kod tebe?😘

A koji je dpo?

summer4
    15. Kolovoz 2018. 10:33

12.dpo
    Za dva dana bi trebala test radit ako ne dodje

• nemasekirancije
    15. Kolovoz 2018. 10:56

summer4

12.dpo

Vidjelo bi ti se i sad s nekim osjetljivim. Ali def je bolje za 2 dana! Drzim fige ;)

summer4
    15. Kolovoz 2018. 11:40

Ma ni ne zelim ranije,tek 17.ako ne dodje..
    Jer ako se slucajno bas moram razocarat,onda cu se radje razocarat kasnije nego ranije😂😂😂😂

summer4
    15. Kolovoz 2018. 11:42

Bluegirl

😁😁 kaj ima kod tebe danas?

Draga,kako si mi ti? Cim se bavis?😘

summer4
    15. Kolovoz 2018. 11:43

nemasekirancije

summer4

12.dpo

Vidjelo bi ti se i sad s nekim osjetljivim. Ali def je bolje za 2 dana! Drzim fige ;)

E zboravila sam hvala napisat🤣🙈

Bluegirl
    15. Kolovoz 2018. 12:27

Evo radim rucak upravo 😁 ja nisam uspjela cekat, ja sam napravila test 2 dana ranije jer sam isto mislila ak se primilo vidjet ce se al nije bilo nis. I moram rec da mi je bilo tak lakse jer sam se taj dan isplakala tako da kad sam 14.dan morala javit negativan test sam bila smirenija. Inace mislim da bi se sestri na telefon rasplakala 😂 ma mi i dalje vjerujemo u tebe i drzimo fige da ce bit + 😁😁

summer4
    15. Kolovoz 2018. 16:05

Ajde bar vi da vjerujete jer ja nikako vise...doc ce vjestica,doc ce...nis me ne boli ko inace pred m,al mislim da ce doc...al sad mene nesto dr muci..ako ja sad dobijem vraga..s kojim datumom si ja racunam 1.dan ciklusa??🤔🤔
    Pomagajte🤔

Bluegirl
    15. Kolovoz 2018. 16:37

summer4

Ajde bar vi da vjerujete jer ja nikako vise…doc ce vjestica,doc ce…nis me ne boli ko inace pred m,al mislim da ce doc…al sad mene nesto dr muci..ako ja sad dobijem vraga..s kojim datumom si ja racunam 1.dan ciklusa??🤔🤔
    Pomagajte🤔

Meni je rekla doktorica da je prvi dan kad ti bas procuri krv. I ne znam dal znas, ako dobijes do 5 popodne to ti je prvi dan ciklusa, a ako dobijes iza 5 onda ti je to nulti dan pa dan poslije prvi dan. Tak ti je meni ona objasnila jer sam pitala kad trebam pocet pit klomifen. Isto ti tak znam imat neki iscjedak al uglavnom prvi dan racunam bas kad procuri.

summer4
    15. Kolovoz 2018. 16:57

Ok..bas ti puno hvala...ovo za prije i poslije 5 prvi put cujem😮😮😮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.