Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    14. Kolovoz 2018. 14:07

Bluegirl

Hm… meni sve to nekak izgleda ko implantacija onda. Vidjet ces jos danas kak ce bit… 🤔 u svakom slucaju drzim fige 🤗
    Ajme bas je koma 😔 kazu da ce se sutra smirit vrijeme. Jos cete vi uzivat u suncu i moru 😉

Hvalaaa...drzi jakooo i ja ih drzim i tebi i sebi😉
    Da da rekli su samo danas tako..sad samo spavam cijeli dan😂
    Cut cemo se..javim ti situaciju😘😘😘😘

summer4
    14. Kolovoz 2018. 14:12

Bluegirl

Pitali sm9 dal muz treba koristit kakve lijekove al je rekla doktorica da ne treba. Jer je samo malo smanjen broj. Na samoj inseminaciji je rekla da bi najbolje bilo d ima 10 mil spermija a muz je imao 8. I ponovila je da je da je to u redu i opet da se moze i prirodno dogodit. Al evo kak sam vec rekla, nit nede prirodno nit sa inseminacijom 😔

Bit ce..ja vjerujem da ce bit i nekako imam osjecaj da ce vam uspjeti ovaj put..neznam ni sama zasto ali  imam taj osjecaj..❤nekako vise vjerujem da ce vama uspjeti prije nego nama 💕😘😘😘

Bluegirl
    14. Kolovoz 2018. 14:16

summer4

Bluegirl

Pitali sm9 dal muz treba koristit kakve lijekove al je rekla doktorica da ne treba. Jer je samo malo smanjen broj. Na samoj inseminaciji je rekla da bi najbolje bilo d ima 10 mil spermija a muz je imao 8. I ponovila je da je da je to u redu i opet da se moze i prirodno dogodit. Al evo kak sam vec rekla, nit nede prirodno nit sa inseminacijom 😔

Bit ce..ja vjerujem da ce bit i nekako imam osjecaj da ce vam uspjeti ovaj put..neznam ni sama zasto ali imam taj osjecaj..❤nekako vise vjerujem da ce vama uspjeti prije nego nama 💕😘😘😘

Ma vama je vec uspjelo ❤😘

• nemasekirancije
    14. Kolovoz 2018. 14:54

Bluegirl

Ja imam hashimoto i pcos. A MM takodet astheno. I to je granicni nakon drugog spermija. On je poceo piti profertil taman cca tj dana prije drugog spermia. Sad ga pije skoro 2 mjeseca pa cemo vidjeti kako to napreduje. Ja sam tahodjer radila prohodnost i sve je ok. Takodjer su hormoni pod kontrolom.

• nemasekirancije
    14. Kolovoz 2018. 14:56

summer4

Bluegirl

Bit ce..ja vjerujem da ce bit i nekako imam osjecaj da ce vam uspjeti ovaj put..neznam ni sama zasto ali imam taj osjecaj..❤nekako vise vjerujem da ce vama uspjeti prije nego nama 💕😘😘😘

Koliko sam citalaa vama se mozda bas desila implatancija. Drzim fige :)

Bluegirl
    14. Kolovoz 2018. 16:01

Danas stvarno puno ljudi ima pcos. 😞
    Moj je pio Bioastin al nismo poslije isli provjerit dal se stanje popravilo. Ak je doktorica optimisticna onda cemo i mi probat bit 😂
    Nista drzimo fige da je kod summer4 bila implantacija a za nas da ce 9.mjesec bit sretan 😁 

• nemasekirancije
    14. Kolovoz 2018. 16:57

Bluegirl

Moj je pio Bioastin al nismo poslije isli provjerit dal se stanje popravilo. Ak je doktorica optimisticna onda cemo i mi probat bit 😂
    Nista drzimo fige da je kod summer4 bila implantacija a za nas da ce 9.mjesec bit sretan 😁

Tako je  :)

summer4
    14. Kolovoz 2018. 17:24

nemasekirancije

Koliko sam citalaa vama se mozda bas desila implatancija. Drzim fige :)

Hvala ti puno i ja vama zelim srecu..joooj kad bi barem to bilo,ma nitko sretniji od mene..al ne vjerujem bas..😑
    Bluegirl i tebi 100 puta hvala😍😘😘😘

summer4
    14. Kolovoz 2018. 17:30

Bluegirl

Ja vama objema jako zelim da vam 9.mj bude sretan🤞🤞
    Sta se pcos tice...ja dok sam zivjela u hr meni su dijagnosticirali pcos,a od kad sam u njemackoj nitko nista nije reko,jajnici super 🤔🤔
    Pa dal se to moze samo od sebe rijesit,nestat il sta?? To mi nikad nece bit jasno,kud je to nestalo?!🙈🤔🤔🤔

summer4
    14. Kolovoz 2018. 17:35

Bluegirl

Ma vama je vec uspjelo ❤😘

Znas kako se kaze "iz tvojih usta u Bozje usi" 😘❤💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.