Ah neznam ti ni sama jer vise ga nemam...samo je onaj dan bio dok sam ti pisala,jucer i danas ga nema..nekad pokoji grc i to je to..
I ja se nadam...al opet sam, kad god se pojavi taj grc u strahu da je to onaj grc koji ce doves ovog vraga😱😱
vidi draga kakvo nam je vrijeme danas😮😮😮
Jos nikad nisam vidjela da kisa moze toliko u koso padat😯😯😯😯
Hm... meni sve to nekak izgleda ko implantacija onda. Vidjet ces jos danas kak ce bit... 🤔 u svakom slucaju drzim fige 🤗
Ajme bas je koma 😔 kazu da ce se sutra smirit vrijeme. Jos cete vi uzivat u suncu i moru 😉
Pozdrav! Evo na jesen krecemo sa inseminacijom pa me zanimaju vasa iskustva. Sta se pije? Kako to izgleda? Jel bila koja uspjesna?
Pozdrav! Evo na jesen krecemo sa inseminacijom pa me zanimaju vasa iskustva. Sta se pije? Kako to izgleda? Jel bila koja uspjesna?
Pozdrav. Ja sam dobila Klomifen od 3.dana ciklusa. Pila sam ga 5 dana. Nakon toga 9. I 10. dan ciklusa bila na folikulometriji. Doktorica rekla da 12.dan idemo na inseminaciju. Ujutro 11.dan oko pola 2 sam morala primit Ovitrelle injekciju koju mi je muz dao i onda 12.dan u pola 1 je bio postupak. Nakon toga dobila 2 puta po dva utrogestana vaginalno. Nazalost neuspjesno. Na dan inseminacije smo morali doc u pola 12 da muz da spermu i onda oko 40ak min kasnije sam usla unutra to su mi ubacili, ostala lezat nekih 15ak min i isla doma. Malo je bolilo al izdrzi se. Sad pocetkom 9.mj idemo opet. 🤞 Doktorica je rekla da ne treba mirovati da se normalno moze sve raditi nakon postupka. Moze doc do laganog krvarenja, ja sam taj dan imala blagi iscjedak i jos par dana sam imala lagane grceve i to je to. 😉
Pozdrav. Ja sam dobila Klomifen od 3.dana ciklusa. Pila sam ga 5 dana. Nakon toga 9. I 10. dan ciklusa bila na folikulometriji. Doktorica rekla da 12.dan idemo na inseminaciju. Ujutro 11.dan oko pola 2 sam morala primit Ovitrelle injekciju koju mi je muz dao i onda 12.dan u pola 1 je bio postupak. Nakon toga dobila 2 puta po dva utrogestana vaginalno. Nazalost neuspjesno. Na dan inseminacije smo morali doc u pola 12 da muz da spermu i onda oko 40ak min kasnije sam usla unutra to su mi ubacili, ostala lezat nekih 15ak min i isla doma. Malo je bolilo al izdrzi se. Sad pocetkom 9.mj idemo opet. 🤞 Doktorica je rekla da ne treba mirovati da se normalno moze sve raditi nakon postupka. Moze doc do laganog krvarenja, ja sam taj dan imala blagi iscjedak i jos par dana sam imala lagane grceve i to je to. 😉
Hvala ti puno na odg :)! A gdje radis inseminaciju? Koja bolnica? I meni su rekli doc 3dc sada kada dobijem. To bi trebalo biti negdje pocetkom 9mj.
Ja sam ti privatno u klinici Betaplus u Zagrebu. A ti? Ja bi isto tako, krajem 8.trebala dobit i onda prvi tjedan u 9.na inseminaciju. 😊
Ja sam ti privatno u klinici Betaplus u Zagrebu. A ti? Ja bi isto tako, krajem 8.trebala dobit i onda prvi tjedan u 9.na inseminaciju. 😊
Ja sam na VV. Onda cemo zajedno ;) Kakva vam je dijagnoza?
U pravilu nema je. Svi nalazi su uredni. Bilo je problema sa hormonima al pijem tablete vec 6 mjeseci i svi su u granicama normale a muz ima
asthenozoospermiju znaci smanjenu pokretljivost al je doktorica rekla da nema nikakvog razloga da s tim i prirodno ne dode do trudnoce i da se sad u pauzi do inseminacije trudimo i da je sve moguce... 🤔 Meni su jajovodi prohodni. Znaci sve je ok a trudnoce nema.. a vama?
Pitali sm9 dal muz treba koristit kakve lijekove al je rekla doktorica da ne treba. Jer je samo malo smanjen broj. Na samoj inseminaciji je rekla da bi najbolje bilo d ima 10 mil spermija a muz je imao 8. I ponovila je da je da je to u redu i opet da se moze i prirodno dogodit. Al evo kak sam vec rekla, nit nede prirodno nit sa inseminacijom 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji