Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    04. Kolovoz 2018. 12:30

Babyq

Bok cure.
    Ja sam na temi. Tko radi na bebi.
    Evi u kratko.Imam 38 godina i dvoje djece.Ostala odmah trudna.Sada zadnjih 8 mjeseci ništa.Radila spolne hormone u redu je.Tsh povecan al sam na terapiji.07.08 idem na kontrolu.Prije inseminacije još ovaj mj idem kod privatnog ginekologa da vidim sta je s O.
    Gdje su vam muzevi radili spermiografija?
    Koja bolnica i koliko se nalaz čeka?
    Ja sam iz Zagreba
    Hvala

Pozdrav 😁
    Mi smo sve radili u privatnoj klinici Betaplus. Spermiogram je muz radio ujutro i dok smo dosli doma vec mu je nalaz bio na mailu. Znaci nekih sat i pol mozda. Prezadovoljni smo s njima. 
    Ja inace imam 32 godine. 2 godine ne pazimo a evo sad vec godinu i pol pratimo ovulacije al nista. Nadamo se da ce druga inseminacija biti dobitna. 🤞

Babyq
    04. Kolovoz 2018. 12:44

Bluegirl

Babyq

Bok cure.
    Ja sam na temi. Tko radi na bebi.
    Evi u kratko.Imam 38 godina i dvoje djece.Ostala odmah trudna.Sada zadnjih 8 mjeseci ništa.Radila spolne hormone u redu je.Tsh povecan al sam na terapiji.07.08 idem na kontrolu.Prije inseminacije još ovaj mj idem kod privatnog ginekologa da vidim sta je s O.
    Gdje su vam muzevi radili spermiografija?
    Koja bolnica i koliko se nalaz čeka?
    Ja sam iz Zagreba
    Hvala

Pozdrav 😁
    Mi smo sve radili u privatnoj klinici Betaplus. Spermiogram je muz radio ujutro i dok smo dosli doma vec mu je nalaz bio na mailu. Znaci nekih sat i pol mozda. Prezadovoljni smo s njima.
    Ja inace imam 32 godine. 2 godine ne pazimo a evo sad vec godinu i pol pratimo ovulacije al nista. Nadamo se da ce druga inseminacija biti dobitna. 🤞

Koliko košta spermiografija kod njih?

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Babyq
    04. Kolovoz 2018. 12:49

Inseminacija dali to boli?

summer4
    04. Kolovoz 2018. 13:44

Bluegirl

Mi smo isli u Turanj kod Zadra a sad smo isto odlucili promijenit malo. Neda mi se vise tam. Idemo u ponedjeljak 6.8. Do petka smo dolje.

Lijepo lijepo...onda cemo na smijene..vi odete,mi dodjemo😁😁
    Nista lijepo uzivajte i odmorite..pa se cujemo jos..ako ne ranije onda za 14 dana😘😘

summer4
    04. Kolovoz 2018. 13:47

Babyq

Inseminacija dali to boli?

Mene nije nimalo boljelo,nista nisam osjetila
    A sad neznam kako je kod drugih...
    Bluegirl jesi li ti sta osjetila?

Bluegirl
    04. Kolovoz 2018. 17:51

summer4

Bluegirl

Mi smo isli u Turanj kod Zadra a sad smo isto odlucili promijenit malo. Neda mi se vise tam. Idemo u ponedjeljak 6.8. Do petka smo dolje.

Lijepo lijepo…onda cemo na smijene..vi odete,mi dodjemo😁😁
    Nista lijepo uzivajte i odmorite..pa se cujemo jos..ako ne ranije onda za 14 dana😘😘

Javi obavezno kak se osjecas i dal ima kakvih simptoma 😁😘

Bluegirl
    04. Kolovoz 2018. 17:53

Speemiogram je 500kn kod njih. Mene je bolilo. Nije jako al sam osjetila i nije bas bilo ugodno al prode. Jace me boljelo kad sam isla na provjeru prohodnosti jajovoda. Drugacija je bol od m al prezivi se. Hvala bogu kratko traje. I kasnije taj dan sam imala malo iscjedak sukrvice al nista strasno. 

summer4
    04. Kolovoz 2018. 20:33

Bluegirl

Speemiogram je 500kn kod njih. Mene je bolilo. Nije jako al sam osjetila i nije bas bilo ugodno al prode. Jace me boljelo kad sam isla na provjeru prohodnosti jajovoda. Drugacija je bol od m al prezivi se. Hvala bogu kratko traje. I kasnije taj dan sam imala malo iscjedak sukrvice al nista strasno.

Naravno da cu ti javit...al bojim se da vec imam simptome koji mi najavljuju ovog vraga😤

Vidis ja bas nista nisam osjetila,cak ni nelagodu..jedino me bolilo na testu prohodnosti jajovoda i poslije testa..a sta se inseminacije tice apsolutno nista...

Babyq
    04. Kolovoz 2018. 22:29

Spermiografija u kojoj bolnici su radili i koliko se čeka nalaz?

Bluegirl
    04. Kolovoz 2018. 23:23

summer4

Bluegirl

Naravno da cu ti javit…al bojim se da vec imam simptome koji mi najavljuju ovog vraga😤

Vidis ja bas nista nisam osjetila,cak ni nelagodu..jedino me bolilo na testu prohodnosti jajovoda i poslije testa..a sta se inseminacije tice apsolutno nista…

A nemoj tak. Ko zna kaj se unutra dogada  bit ce to sve ok 😁 blago tebi, mene bas bolilo al dobro inseminacija stvarno kratko traje. Bol mi je bila ko na provjeri prohodnosti jajovoda samo je krace trajali. Stvarno smo sve drugacije. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.