Bok cure.
Ja sam na temi. Tko radi na bebi.
Evi u kratko.Imam 38 godina i dvoje djece.Ostala odmah trudna.Sada zadnjih 8 mjeseci ništa.Radila spolne hormone u redu je.Tsh povecan al sam na terapiji.07.08 idem na kontrolu.Prije inseminacije još ovaj mj idem kod privatnog ginekologa da vidim sta je s O.
Gdje su vam muzevi radili spermiografija?
Koja bolnica i koliko se nalaz čeka?
Ja sam iz Zagreba
Hvala
Pozdrav 😁
Mi smo sve radili u privatnoj klinici Betaplus. Spermiogram je muz radio ujutro i dok smo dosli doma vec mu je nalaz bio na mailu. Znaci nekih sat i pol mozda. Prezadovoljni smo s njima.
Ja inace imam 32 godine. 2 godine ne pazimo a evo sad vec godinu i pol pratimo ovulacije al nista. Nadamo se da ce druga inseminacija biti dobitna. 🤞
Bok cure.
Ja sam na temi. Tko radi na bebi.
Evi u kratko.Imam 38 godina i dvoje djece.Ostala odmah trudna.Sada zadnjih 8 mjeseci ništa.Radila spolne hormone u redu je.Tsh povecan al sam na terapiji.07.08 idem na kontrolu.Prije inseminacije još ovaj mj idem kod privatnog ginekologa da vidim sta je s O.
Gdje su vam muzevi radili spermiografija?
Koja bolnica i koliko se nalaz čeka?
Ja sam iz Zagreba
Hvala
Pozdrav 😁
Mi smo sve radili u privatnoj klinici Betaplus. Spermiogram je muz radio ujutro i dok smo dosli doma vec mu je nalaz bio na mailu. Znaci nekih sat i pol mozda. Prezadovoljni smo s njima.
Ja inace imam 32 godine. 2 godine ne pazimo a evo sad vec godinu i pol pratimo ovulacije al nista. Nadamo se da ce druga inseminacija biti dobitna. 🤞
Koliko košta spermiografija kod njih?
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Inseminacija dali to boli?
Mi smo isli u Turanj kod Zadra a sad smo isto odlucili promijenit malo. Neda mi se vise tam. Idemo u ponedjeljak 6.8. Do petka smo dolje.
Lijepo lijepo...onda cemo na smijene..vi odete,mi dodjemo😁😁
Nista lijepo uzivajte i odmorite..pa se cujemo jos..ako ne ranije onda za 14 dana😘😘
Inseminacija dali to boli?
Mene nije nimalo boljelo,nista nisam osjetila
A sad neznam kako je kod drugih...
Bluegirl jesi li ti sta osjetila?
Mi smo isli u Turanj kod Zadra a sad smo isto odlucili promijenit malo. Neda mi se vise tam. Idemo u ponedjeljak 6.8. Do petka smo dolje.
Lijepo lijepo…onda cemo na smijene..vi odete,mi dodjemo😁😁
Nista lijepo uzivajte i odmorite..pa se cujemo jos..ako ne ranije onda za 14 dana😘😘
Javi obavezno kak se osjecas i dal ima kakvih simptoma 😁😘
Speemiogram je 500kn kod njih. Mene je bolilo. Nije jako al sam osjetila i nije bas bilo ugodno al prode. Jace me boljelo kad sam isla na provjeru prohodnosti jajovoda. Drugacija je bol od m al prezivi se. Hvala bogu kratko traje. I kasnije taj dan sam imala malo iscjedak sukrvice al nista strasno.
Speemiogram je 500kn kod njih. Mene je bolilo. Nije jako al sam osjetila i nije bas bilo ugodno al prode. Jace me boljelo kad sam isla na provjeru prohodnosti jajovoda. Drugacija je bol od m al prezivi se. Hvala bogu kratko traje. I kasnije taj dan sam imala malo iscjedak sukrvice al nista strasno.
Naravno da cu ti javit...al bojim se da vec imam simptome koji mi najavljuju ovog vraga😤
Vidis ja bas nista nisam osjetila,cak ni nelagodu..jedino me bolilo na testu prohodnosti jajovoda i poslije testa..a sta se inseminacije tice apsolutno nista...
Spermiografija u kojoj bolnici su radili i koliko se čeka nalaz?
Naravno da cu ti javit…al bojim se da vec imam simptome koji mi najavljuju ovog vraga😤
Vidis ja bas nista nisam osjetila,cak ni nelagodu..jedino me bolilo na testu prohodnosti jajovoda i poslije testa..a sta se inseminacije tice apsolutno nista…
A nemoj tak. Ko zna kaj se unutra dogada bit ce to sve ok 😁 blago tebi, mene bas bolilo al dobro inseminacija stvarno kratko traje. Bol mi je bila ko na provjeri prohodnosti jajovoda samo je krace trajali. Stvarno smo sve drugacije. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji