Evo mene…danas ke rekla da je super i da cemo u petak radit postupak☺
Hej. Jesi isla danas? 🤞🤞
Eii...jesam,taman zavrsila..
Al iskreno, ne polazem nesto puno nade😕
Spermiogram je bio jos losiji nego prosli put,svejedno je postupak napravljen..vidit cemo..
Sta se tice onog nalaza sta su mi krv vadili..stitna zljezda mi je povisena,sad sam jos i za to dobila tablete..tako da neznam sta da ti kazem..
Opce se ne osjecam happy ko nakon prvog postupka,samo jos vise zabrinuto i tuzno😔😔
Kako si ti?
Ma bit ce sve ok. Ja sam prije postupka isla vadit krv i sve hormone. Ispalo je da su mi tsh i prolaktin poviseni. Nakon mjesec dana tableta sve se smirilo i nalazi su sad normalni samo kaj moram pit tablete. Rekla je samo da cu morat cak do treceg mjeseca trudnoce pit tablete. Al to ce ti se sve stabilizirat. A za spermiogram, moj muz je pio bioastin. Procitali smo da je to dobro al nismo isli vise radit spermiogram pa ne znam dal se stanje poboljsalo il je ostalo isto. Uglavnom kad smo bili u postupku imao je 8 mil.spermija. U svakom slucaju drzim fige. 🤞🤞🤞🤞 Sad 14 dana cekanja... to je najgori dio 😣
A ja sam ti ok, sljedeci tjedan idemo malo na more i tako... odmaramo jos dok mozemo prije nego zavrsi i godisnji i dode vrijeme za novi postupak.
Ok,nadam se da ce bit sve ok...i ja sam sad dobila neke tablete za stitnjacu...rekla mi je kao da je normalno do 3(za trudnice i one koje zele ostat trudne 1-2) a ja imam 5😲😲
Sad mi je dala te neke tablete i rekla da za 5tjedana moram ponovo krv vadit da vide dal se popravilo..
Ma da to je stvarno najgore,ja bi da mogu odmah sutra znat dal se primilo il ne🙈
Tako i treba,samo odmarajte..kud cete na more?
Meni je bilo 3 pa je odma i palo. Bit ce sve ok vidjet ces. Taj dio je najlakse rijesit. 😉 Vjerujem al proci ce i tebi brzo vrijeme, sad cete i vi na odmor 😁
Idemo u Petrcane na tjedan dana. U zadnji cas odlucili, nasli i idemo. 😂
Hahaha eto vidis.... mi nismo opce nis planirali nego jucer muz gleda i nade smjestaj pa idemo malo promjenit okolinu 😁
Hehe pa bas lijepo..ja sam isto muzu bila rekla da ocu negdje drugdje otic malo za promjenu..do sad smo svake godine isli u tucepe i super nam je tamo bilo al sam mu rekla ajde da malo promjenimo da smo ko stari deda i baba nasli jedno mjesto i sad uvijek samo tu🤣🤣🤣
Pa sam nasla petrcane..
Kad idete?
Bok cure.
Ja sam na temi. Tko radi na bebi.
Evi u kratko.Imam 38 godina i dvoje djece.Ostala odmah trudna.Sada zadnjih 8 mjeseci ništa.Radila spolne hormone u redu je.Tsh povecan al sam na terapiji.07.08 idem na kontrolu.Prije inseminacije još ovaj mj idem kod privatnog ginekologa da vidim sta je s O.
Gdje su vam muzevi radili spermiografija?
Koja bolnica i koliko se nalaz čeka?
Ja sam iz Zagreba
Hvala
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Hehe pa bas lijepo..ja sam isto muzu bila rekla da ocu negdje drugdje otic malo za promjenu..do sad smo svake godine isli u tucepe i super nam je tamo bilo al sam mu rekla ajde da malo promjenimo da smo ko stari deda i baba nasli jedno mjesto i sad uvijek samo tu🤣🤣🤣
Pa sam nasla petrcane..
Kad idete?
Mi smo isli u Turanj kod Zadra a sad smo isto odlucili promijenit malo. Neda mi se vise tam. Idemo u ponedjeljak 6.8. Do petka smo dolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji