Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    29. Srpanj 2018. 17:13

Hvala..i ja tebi drzim fige za jesen,al cujemo se jos u svakom slucaju😘😘😘

Bluegirl
    29. Srpanj 2018. 18:11

Naravno. 😁😁 s dobrim vijestima 😉

summer4
    30. Srpanj 2018. 11:34

Evo mene...danas ke rekla da je super i da cemo u petak radit postupak☺

Bluegirl
    30. Srpanj 2018. 12:04

Ajme super! 😁😁 Drzim fige da bude dobitan! 🤞🤞 Bas mi je drago da cete ipak sad u postupak. 😁😁
    Ja evo danas dobila. I ljuta sam jer sam dobila bas danas a otisli na kupanje i zato jer sam uopce dobila a pokrili sve dane oko ovulacije. Bas nece i nece prirodno... ☹☹

summer4
    30. Srpanj 2018. 16:30

Hvala...sad se pak nadam da ce uspjet🤞
    Znam kako ti je..meni je tako bilo svaki mj,sad smo krenuli na umjetnu pa za sad nece ni tako...al bit ce ako Bog da...drzi mi se..nemoj se sad opterecivat s tim sto ti je 👹 dosla..opusti se malo sad do 9.mj,mislim probaj se opustit😘

Bluegirl
    30. Srpanj 2018. 16:46

Ma uspjet ce 😘
    Trudim se ne razmisljat al pogodi svaki put kad dode. Rekla sam da se necu zivcirat da cu odmarat pa u 9.razmisljat o tome al mora se covjek malo razocarat kad se uvijek potajno nada... al bit ce. 😞

summer4
    30. Srpanj 2018. 20:04

Znam..to i jest najgore..i kad reknes briga me,necu se nadati ni nista,al svejedno nutra negdje postoji taj tracak nade zbog kojeg se uvijek covjek razocara...😐

Bluegirl
    30. Srpanj 2018. 23:37

I nevjerojatno koliko snage imamo da se svaki put nakon razocarenja opet vratimo i vjerujemo u uspjeh 🤔

summer4
    31. Srpanj 2018. 08:42

Bas tako...ma mi zene smo cuda 😊

Bluegirl
    31. Srpanj 2018. 08:56

Hehe to da. U svakom pogledu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.