Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    02. Veljača 2020. 07:31

Nasty ispod 5.6 bi bilo savrseno da bude. Ali ref kod nas pisi od 4.4 do 6.4. Ja imam 6 prije trudnoce i nitko nije komentirao nikad nista ali bih voljela ga drzat na 5.5 cca tako da cu prilagodit prehranu da tako u bude

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

sinjorinagusarica
    05. Veljača 2020. 18:32

Točkica37

Hvala na otkriću za proteinski puding! Danas prvi put probala, od cokolade, secer bio 4.3 prije a nakon dva sata 6.0. Super. I zaista je zasitan. Ja sam ga pojela kao medjuobrok popodne.
    Inace, cijelu sam temu prelistala, stvarno se isplati jer su cure pisale super ideje i receptice tako da svim novim slatkicama preporucam da i one naprave isto.

Točkica37
    05. Veljača 2020. 18:43

Eto super da se malo zasladis. I ima u intersparu sojine grickalice , ja ih tek danas otkrila da imaju nis ugljikohidrata

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• lola777
    05. Veljača 2020. 18:59

A ja se opustila sa pazenjem pa pojela 2 puta sladoled King, pa uzmem malo cokolade A sinoc u polusnu pojela dosta eurokrema tek posli mi doslo do mozga.🙄

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

sinjorinagusarica
    05. Veljača 2020. 19:00

E, super, dodajem na popis, bas idem u interspar za vikend

sinjorinagusarica
    05. Veljača 2020. 19:10

lola777

A ja se opustila sa pazenjem pa pojela 2 puta sladoled King, pa uzmem malo cokolade A sinoc u polusnu pojela dosta eurokrema tek posli mi doslo do mozga.🙄

nemoj razbijati glavu, sto je tu je. ne znam za eurokrem ali u prosloj trudnoci sam isto imala kao GD, nisam se ovoliko pazila kao sada, i uvecer bi znala pojesti macho od cokolade svako par veceri. mjerila sam i tada s aparaticem, i nije nikad bio uzasno visok. najvisi ikad u prosloj trudnoci mi je bio nakon  rostilja.

sinjorinagusarica
    06. Veljača 2020. 20:58

ja se ispricavam, nije pitanje za ovu temu ali tamo gdje sam isla traziti ili su sve nekakvi spamovi ili su teme jako stare. kupujem krevet za mog sestogodisnjaka a nema nijednu recenziju na internetu pa me samo interesiralo ima li koja mama da je kupila ovaj krevet u ikee i da je zadovoljna. hvala! mozete i u inbox odgovoriti da ne napravimo off topic.

https://www.ikea.com/hr/hr/p/stuva-foelja-komb-povis-krevet-4lad-2vr-bijela-s99275241/

• Crvena
    26. Lipanj 2021. 18:56

Da podignem temu.
    Vadila sam ogtt i nakon dva sata mi je bio 9.2 a granica je 8.5.
    Uglavnom to sam išla vaditi u 29 tj ja sam sad 32 tjedan. 
    Išla sam na guk profil i bio mi je odličan. Čak mi je bio i prenizak, toliko da mi je u bolnici i pozlilo.
    Doktor mi je dao dijetu 1800 kalorija. Dok su mi u bolnici rekli da je sve uredu. I na nalazu nisu ništa napisali. Ni da moram na dijetu niti išta. Ja se pridržavam dijete. Iako ponekad pokleknem. Mjerim secer I stalno je super. Samo me aparatic nekad zeza. Izgleda i nije baš pouzdan...
    Pa me zanima jer sam danas skroz poklela u hrani,dali to jako utječe na bebu.
    Mjere su odlične od male,plodne vode koliko i treba.. ne znam šta bi mislila. U komi sam danima zbog tog svega..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.