Pozdrav slatke cure, dođoh vidit ima li novih bebica :)
Grizli i Thinkpink čestitam od💖 još jednom, uživajte sa vašim bebicama😘
Točkice pa ti još sitno brojiš.. Još malo i riješiti ćeš se ovog dijabetesa.. Ni ja pri kraju se nisam strogo pridržavala dijete, al u usporedbi s ovim kako sad jedem i to je bilo vojnički🤦♀️🤣 Uskoro bi trebala ponoviti ogtt pa se ne žurim..tj.odgađam..Nisam šećer ni jednom provjerila s aparatićem otkad sam rodila..baš mi je paranoja. Morat ću se prislilit nekako. Sva sreća malome je normalan šećer..
Nakon koliko si ti ponavljala ogtt nakon prijašnjih poroda?
Sad su mi rekli.nakon 2 mjeseca.mislim da sam prije nakon 3 mjeseca isla. Pa izmjeri si ujutro sve ce biti ok ,ne brigaj ,a i ako ces morat pripazit malo pa nij kraj svijeta. Ja cu svakak pazit, ionak mi ne fali tijestenina niti bijeli kruh.
Zapravo glavno da je bebacu sve ok🙏
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pa da, thnxić Točkice.. Evo pokušavam opet pazit što jedem barem okvirno.. Koliki je dopupten šećer kod netrudnica na tašte 6,1?
Cure, meni je OGTT nataste bio 5, nakon 1sata 8,5 a nakon 2 sata 8,3. Moram malo pripaziti.Kuci mjerim nataste on 4,9.
Kupujem crni kruh sa sjemenkama- smijem li njega?
Pojedem za dorucak 2 snite ( kruh je onaj francuz) sa maslom i pur.sunkom i casu acidofila.Rucam normalno sa malo kruha, priustim si i ponesto slatko, ali manje kolicine nego prije.Vuce me sladoled King.Jeli mogu ovako nastaviti ili dijeta mora biti bolja?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Pa da, thnxić Točkice.. Evo pokušavam opet pazit što jedem barem okvirno.. Koliki je dopupten šećer kod netrudnica na tašte 6,1?
A kakti do 6.4 .
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cure, meni je OGTT nataste bio 5, nakon 1sata 8,5 a nakon 2 sata 8,3. Moram malo pripaziti.Kuci mjerim nataste on 4,9.
Kupujem crni kruh sa sjemenkama- smijem li njega?
Pojedem za dorucak 2 snite ( kruh je onaj francuz) sa maslom i pur.sunkom i casu acidofila.Rucam normalno sa malo kruha, priustim si i ponesto slatko, ali manje kolicine nego prije.Vuce me sladoled King.Jeli mogu ovako nastaviti ili dijeta mora biti bolja?
To nije dobar rezultat jel? Zaboravila sam vrijednosti. A.mjeri 2 sata iza obroka pa ces vec vidjeti sto ti pase ili ne. Meni je recimo danas podivljao od zobenih koje jedem svaki dan . Danas sam mozda 1 zlicu vise stavila i secer nakon 2 sata 8.5 uzas al ajde nakon 2h i 45 min je pao na 5.3
Dakle tijelo isto reagira svakak i svaki dan drugacije.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Nataste treba biti do 5,1
Nakon 1 sata do 10
Nakon 2 sats do 8,5
Znaci nakon 2 sata od obroka da izmjerim? Ne nakon 1 sat
Pa.po.ovome ti.je dobar ogtt kaj ne?
Nama su na edukaciji na Vv rekli 2 sata nakon obroka mjeriti i trebalo bi naci balanas da se drzi ispod 6.7
Na taste ispod 5.1
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pa.po.ovome ti.je dobar ogtt kaj ne?
Nama su na edukaciji na Vv rekli 2 sata nakon obroka mjeriti i trebalo bi naci balanas da se drzi ispod 6.7
Na taste ispod 5.1
Hvala puno!
A kakti do 6.4 .
6,4?! Pa to je super.. sad me manje strah izmjeriti. Hvala na info Točkice
Sortiraj odgovore
Najstariji