Točkice ako je danas sinov rođendan onda imaš pravo malo popustiti :) nalazi će ti biti gotovi u ponedjeljak?
Ivaaa nista bila samo na uzv to sve ok i u pon moram opet da prate protoke. Mozda me onda pregleda vaginalno. Nalazi krvi svi dosli ok tako da imam sad ave za epi ako bude trebala
Hvala 😊
Zvala za nalaze.super su mi. Nema vise pikanja nego 2 mj nakon poroda napravit ogtt.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Grizli ovaj jutarnji guk ti je vjerojatno rekord do sada😉 super!
Tockice sretan rockas ribeku i danas ti je oprošteno (ako) zgriješiti😆 Odlicno da si gotova s profilima i svaka cast na ustrajnosti! 🤗 Jel si stala s padom na kilaži?
Iva kako tebi ide?
Ja danas radim profile🙃
Ja sam krenula sa 72kg u trudnocu. sad imam 67kg.Do prosog mjeseca imala 65 konacno dobila kg dve. Ti?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sam dobila 11kg, al cak nisam niti previse dobila s obzirom da sam od samog starta u krevetu, na relaciji krevet-wc zbog pocetnih komplikacija, od maltene transfera i uz visoke doze hormona koje također kod nekih imaju veliki utjecaj na tezinu...ma ja sam rekla da me bas briga za kile, nek dobijem i 30, samo da nam dođe curka ziva i zdrava...a i prije trudnoce sam bila mrsavica s ogromnim apetitom, pa ce mi neka zaliha dobro doci pogotovo ako uspostavimo dojenje. I da, u pocetku sam puno brze dobivala na kilazi jer nisam bila na dijeti s obzirom da mi jutarnji GUK bio na donjoj ili ispod donje granice. Zadnjih mjesec dana sam cak i malo pala na kilazi. Al vise nemrem ni jest kolicinski isto, sita sam vec nakon par zalogaja...
Točkice odlično za profile! Sretan rođendan sinu! Dobar provod danas.
Ja sam obavila pregled,sve je okej, kaže doktorica čekati trudove :) rekla je da ću svakako roditi najkasnije 40+6 kad budem zbog dijabetesa (ako ne krene prije)
Ja sam prvo dijete rodila na carski, jel ću smjet uopće epiduralnu uzimati? Jel zna netko više od tome? :) Grizli gdje ćeš ti roditi?
Thinkpink ja mislim da mi taj jutarnji ni van trudnoce nikad takav nije bio. A sta je najbolje sinoc jela 2 snite kruha od pira domaćeg sa malo majoneze light i sir ementaler. Dakle nis extra dijetalno i jos komemtirala da sam se prezderala kad sam završila jesti. A za kile sto si dobila mislim da je to ok ne cini mi se previse.
Tockice super da su profili dobri! 👌👍
Ivaa pa ne znam zasto ne bi smjela epi zbog carskog? Mislim da to nije prepreka. Ja sam iz Istre tako da cu u Puli roditi.
Ne znam,negdje sam pročitala zbog straha od pucanja reza,pa se ne preporuča. Vidjet ćemo što će reći na sljedećoj kontroli. Ja sam dobila 12 kg sveukupno, s tim da u zadnjih 3 mjeseca skoro ništa...
Točkice kak je prošlo jučer?
Sortiraj odgovore
Najstariji