Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaaa4
    18. Siječanj 2020. 09:51

Grizli to je valjda od te dijete,ja isto ne jedem uopće puno količinski,samo mi je problem jer me traži stalno slatko,to bi jela stalno :) ali ovako,ja jedem i manje nego je preporučeno po VV

Točkica37
    18. Siječanj 2020. 11:58

ivaaa4

Ne znam,negdje sam pročitala zbog straha od pucanja reza,pa se ne preporuča. Vidjet ćemo što će reći na sljedećoj kontroli. Ja sam dobila 12 kg sveukupno, s tim da u zadnjih 3 mjeseca skoro ništa…
    Točkice kak je prošlo jučer?

Dobri su mi.profili ako to pitas. I od.jucer sam se ubila u kolacima🤪 po noci sam se dizala po kolace.grozno. od sutra opet po svom rezimu.
    Iskreno ja nezz kako ste vi skupile.kg...ok think ako su tebi hormoni radili probleme ali ove kolicine hrane su  minimalne i namirnice su takve da ne debljaju i ne znam.kako ikoga mogu zdebljat iskreno.
    Gdje ces ti roditi?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• ivaaa4
    18. Siječanj 2020. 12:27

Ja sve što sam dobila je bilo prije dijete...sad sam u zadnjih 3 mjeseca dobila 1 kg od kad sam na dijeti, ali mislim da je to sve u bebu otišlo :) 
    Sad si se onda izguštala kako treba :) ja navečer ne smijem ništa jest,želudac me užasno boli kad legnem i moram strogo paziti za večeru,čak onaj noćni obrok uvijek preskačem jer mi ne paše nikako...

Grizli
    18. Siječanj 2020. 12:50

Meni kile su muka od pocetka. Sad sam na +2 kg, mozda 2.5kg od tezine prije trudnoce. Ja sam na pocetku na toj dijeti gubila kile ko luda. Da mi nisu pojacali kolicine proteina i poslije mi dopustili da cak rucak bude normalan mislim da bi do poroda bila anoreksicna. Al moj problem je ocito druge prirode jer niko normalan nema veci secer od integralnog nego obicnog niti kad je gladan. A da ne govorim za gubljenje kila malo me sad vec hvata strah za dojenje sto ce biti. Inace imam jako brz metabolizam, sad kad vegetiram skupim jedva grame, a onda ne znam. 

Točkica37
    18. Siječanj 2020. 13:28

Prisjeli mi.kolaci moji 8.1 🤪🤪🤪🤪 
    Hrk pljuc bljak

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• ivaaa4
    18. Siječanj 2020. 14:10

to ujutTočkice Jelro bio? 
    Grizli ti imaš problema suprotnih od mene,ja oduvijek imam problema s kg jer mi se sve prima. Na početku trudnoće sam samo nagomivala kg, i to sve jer volim jest slatko i slano, ovako ne jedem puno...ali eto,od kad sam na dijeti ili ne dobivam ili dobijem kg (preko Božića). Baš čudno da ti šećer skače tako,bome si čudna,haha

Točkica37
    18. Siječanj 2020. 15:16

Ma ne iva, 2 sata nakon kolaca bio 8.1 a 3 sata nakkn pao na 6.1...
    A zamislite ovo.u sred noci sam.jela kolace u 3 cca i u 6 sam.isla mjerit i secer bio.4.2. Nemres vjerovat. Tocno.moras pogodit doba dana kad je gusteraci po volji 🤣

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    18. Siječanj 2020. 16:41

Ja cu ispizdit s ovim forumom. Ne znam iz kojeg pokusaja sam se ulogirala, a nikad se ne odlogiram...🙄🤷🏻‍♀️
    Ma ja sam najvise kila natukla do dijete, nekih 8kg i kako sam krenula s dijetom pojacala sam si kalorijski unos putem namirnica koje mi ne dižu cuker. Tako da sam ovih 3kg na jedvite jade navukla...jos s tim da sam ja stalno u krevetu, znaci potrošnja energije samo na disanje i treptanje 😂😂, jedini izlazak mi je na gin.kontrolu ili labos.
    Tockice mislim da trebas uvesti nocni obrok😂😂😂

Točkica37
    18. Siječanj 2020. 16:44

Ajme think zakaj moras mirovat jos uvijek? Pa uskoro si u terminu. Di bus rodila?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    18. Siječanj 2020. 17:20

Placenta previa, nema sjedenja ni stajanja, cak mi rekla da moram pazit na stolicu da se ne naprezem jer sam do nedavno imala kontrakcije i uz duphaston koji jos uvijek pijem, bila na progesteron depo-u u injekcijama, od samog starta rizicna trudnoca kao i svaka do sada...ici cemo privat jer sam kod njih od pocetka ivf-a i znaju svaku dg.i sta se u svakom trenutku desavalo, tak da su dobili nase povjerenje i gore se najsigurnije osjecam nego u drzavnoj bolnici...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.