Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    18. Siječanj 2020. 17:58

A kad je carski?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    18. Siječanj 2020. 18:18

U srijedu idem na kontrolu i onda definitivno određujemo datum

Grizli
    18. Siječanj 2020. 20:08

Dobro si ti Thinkpink sve to izgurala. Al znam da je beba na prvom mjestu. Jel imaju mogucnost da je muz s tobom na porodu ili ne? 

• thinkpink1
    18. Siječanj 2020. 21:25

Bome jesmo, kad se sjetim nasih pocetaka, kao da je jucer bilo... bas mi braca kazu, treba odlezat 9 dana kad imas gripu a kamoli 9 mjeseci...jbg, mi smo si poslozile u glavi i napravile listu prioriteta. Poznanica imala krvarenje zbog hematoma, dobila th.i strogo mirovanje, ali je odmirovala 3 dana jer je rekla da ona vise ne moze bez obzira na posljedice...nismo sve iste, sa istim ciljevima i prioritetima. Jes, muz želi biti na carskom u sali, stavit ce paravan nize, on ce biti meni kod uzglavlja. Ja sam ga samo pitala dal bi htio precvikat pupkovinu, i rekao je da bude ako time ne nanosi bol ni meni ni bebi. Pa nek ima neki gušt i zaslugu za sve do sada

Grizli
    18. Siječanj 2020. 23:31

Ajme super da ce biti s vama. Bas lijepo! Jesi si vec pripremila nagradu nakon poroda. 🙈 Ja sam svoj ferrero roche spakovala 5 cokolatina da ne pretjeramo odmah, a 5 mora biti za sretan brojda nastavimo niz. 😊 

Točkica37
    19. Siječanj 2020. 06:47

Ja sam spakirala isto neke keksice čoksice i sokice nakon poroda.heheheh. ono sto.bih voljela da mi.muz donese je palacinka sa bijelom.linoladom i petit keksima 😊 
    I burek sa.jabukama.om nom. 
    Mjesec dana cu si dat oduska.da papam sta hocu a onda cu opet malo pripaziti.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    19. Siječanj 2020. 07:47

🤪🤪🤪 Palacinka sa bijelo linoladom... Ooooo... To bi mogla mamu uzicat da me doceka kad dodjemo iz rodilista! 🙈☺️ Mislim da cu danas popodne ipak malo pokleknut. Pravila sam jucer mm tortu za rođendan sutra ga ima, al danas slavi. I kolac imam za dovrsiti mu samo da se digne jer ako mu sad krenem miksat zadavit ce me. A svaki put kad otvorim friz oci mi ispadnu od ceznje za komadom te torte. 

Točkica37
    19. Siječanj 2020. 08:14

I mm je rockas za 10 dana 💙♥️

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    19. Siječanj 2020. 12:46

Ja cu onaj kinder choco fresh...to mi je tako fino...🔝🔝🔝
    A kad dodem doma gf pizza i palacinke s cokoladom i visnjama (inace uzimam u kombinaciji s coko i kokos, ali ako cu dojiti necu se zezat). Sljedeca naruđba je gf burger, tako je fini da i mm kaze da finiji nije jeo. Rade svoje tjesto s domacim mesom, domacom salatom i nekim svojim umakom. Sad kad se sjetim, postajem gladna, iako vise nemrem pojest kolicinski ko prije...
    Grizli lijepo se i u miru napapajte, i uzivajte zajedno za njegov rockas, koji je vjerojatno zadnji miran jer kad dođe vrtirepka jest cete s nogu, ne samo vi, svi mi...🙃🤭😄🥰

• ivaaa4
    20. Siječanj 2020. 16:30

Grizli kako je rođendan prošao? 
    Ja danas pojela čokolade obične mliječne :/ nisam mogla kontrolirati se...cijeli dan razmišljam o njoj i jednostavno sam pokleknula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.