Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaaa4
    12. Siječanj 2020. 22:56

Da,znam,računam si uvijek ugljikohidrate. Ali ja inače u međuobroku samo jedem voće, sad si koji keksić pojedem taj. :) Nissm uspjela naći onaj puding danas pa sam u krizi..točkice ti si nekakav sladoled spominjala?

Točkica37
    13. Siječanj 2020. 02:26

Ima proteinski slatkač u konzumu. Budu 4 na stapicu u pakiranju. A pudinge sam u sparu nasla ali jako cesto ih nema, kao da je pomama za njima.
    Grizli sparoge obozavam.nisam jos smrznute nikad jela. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    13. Siječanj 2020. 12:47

Curke ako volite cokoladno mlijeko, ovo je otkrice. Znaci pojela normalni dorucak, za uzinu sam popila cijelu bocicu od 0,5L. Nakon 2h GUK bio 4,9🥳🥳🥳
    Ima taj s okusom cokolade i banane, okus vanilije i okus jagode. Ne znam koji mi je finiji😋😋😋

Tockice tih pudinga ima i u super konzumima. Al veli teta da kak ih dobiju, tak odu. Bas je prava pomama za njima.

Točkica37
    13. Siječanj 2020. 13:05

Znam za te proteinske napitke ali sam gledala sastav i mislila sam da je tu mač ugljikohidrata. Odlicno ako  nije 💪💪💪💪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    13. Siječanj 2020. 15:08

Tockice toliko si ispromovirala te proteinske pudinge da je nastala pomama za njima
    Thinkpink joj ja sam to pila jedno vrijeme super mi isto, al sam skuzila s vremenom mi je pocelo tesko padat na želudac valjda prezasitno mi, a i probava me u to vrijeme zezala pa je mozda samo do toga bilo.
    Ja nakon cekanja na pregled i gladna ko pas pokleknem i pojedem sad za rucak pizzu obicnu samo sir. I znam da sam rekla da necu mjeriti secer al bas budem probala za 2h sta kaze. 

• ivaaa4
    13. Siječanj 2020. 17:17

Javi koliki ti je bio šećer...koliko si pojela pizze?

Točkica37
    13. Siječanj 2020. 17:21

Grizli cijelu pizzu si smazala? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    13. Siječanj 2020. 17:22

Ja danas bila u gradu pa brljavila svasta. Pojela hrenofffku u lisnatom( ali sam bacila pola tijesta) i 2 manje mađarice. Sad me sce trta mjerit ali budem

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    13. Siječanj 2020. 17:36

Cijela pizza margerita... 😵😕... Nakon toga spavanac 1.45h... Nisam prije vadila, a bila sam pregladnjena, tako da sam ocito samo jos nadogradila povisen secer. Bas zlo zla od zla skrojeno ovaj puta! Secer 7.8! Sad sam isla setat i piti limunadu. Zadnji put na istu tu pizzu kad sam jela a ima tome dosta vec doduse nakon toga sam bila setala a ne spavala bio mi je 6.8. Bas sam isla naci knjizicu di sam upisivala u to vrijeme što sam jela i secere. Sad samo lagano par dana paziti malo da ne bude opet skokova. Moram se samo u cetvrtak sjetiti uzet nesto sa sobom da ne bi slucajno opet dugo cekali i pregladnila. 

Točkica37
    13. Siječanj 2020. 18:21

Jos nije ni lose na cijelu pizzu, uopce.nemrem pojmit koliki bi meni bio. 
    Meni 4.6 nakon ovog gore navedenig. Ponekad tijelo baš baš iznenadi. 
    Grizli izmjeri za pol sata da vidis jel poceo padat. Meni nakon takvih ubojstava tek nakon 4 h padne.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.