Hvala! Kako bude, izdržat ću sve, sam nek beba bude dobro. Valda sam se isplašila čitajući da šivanje nekada boli više neg trudovi, hahahah!!!
Hvala! Kako bude, izdržat ću sve, sam nek beba bude dobro.Valda sam se isplašila čitajući da šivanje nekada boli više neg trudovi, hahahah!!!
A sve je to individualno očito, a ovisi i o doktoru/primalji..
Ja se nadam da će proći bez toga, stvarno mi nije baš svejedno...a i oporavak je duži..
Ja si baš sinoć razmišljam, stvarno en poznam nikoga da nije rezan ili da nije popucao. Valjda je priroda tako da da večina žena popuca, pa su doktori osmislili rezanje. Kako bude!!
Ja si baš sinoć razmišljam, stvarno en poznam nikoga da nije rezan ili da nije popucao. Valjda je priroda tako da da večina žena popuca, pa su doktori osmislili rezanje. Kako bude!!
Heh, ja poznajem - svoju mamu rodila je nas 3 i sve bez ikakvog rezanja, pucanja... ali to je bilo krajem 80ih, početkom 90ih hehehe... Ove novije mame su baš sve rezane. Baš kako kažeš,ne poznajem niti jednu da nije.
Krešimir 19.08.2014. <3
Znači, možda imaš genetskih predispozicija da ne budeš rezana ili da ne popucaš, ali tko te pita?? Joj, znaš šta, bitno da se mi porodimo na prirodan način, bez carskog, bez vakuuma. Nekako sam se pomirila s epiziotomijom. Postaje me sve više stah da dijete ne pokupi neku bakteriju ili nešto pa da mora na pedijatriju, ili da imamo problema s dojenjem. Ja ću nekako preživjeti rezuckanje
Znači, možda imaš genetskih predispozicija da ne budeš rezana ili da ne popucaš, ali tko te pita?? Joj, znaš šta, bitno da se mi porodimo na prirodan način, bez carskog, bez vakuuma. Nekako sam se pomirila s epiziotomijom. Postaje me sve više stah da dijete ne pokupi neku bakteriju ili nešto pa da mora na pedijatriju, ili da imamo problema s dojenjem.Ja ću nekako preživjeti rezuckanje
Ma joj, draga moja... Preživjet ćemo mi sve. Barem ja tako nekako osjećam. Znaš ono, nema nazad, šuti i izduraj. Ali i meni je najvažnije baš to što kažeš - da sve bude ok, bez nekih velikih komplikacija.
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji