Epiziotomija/urez međice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    10. Travanj 2014. 22:03

Hvala! Kako bude, izdržat ću sve, sam nek beba bude dobro.  Valda sam se isplašila čitajući da šivanje nekada boli više neg trudovi, hahahah!!!

bjap
    12. Travanj 2014. 09:52

Ja si baš sinoć razmišljam, stvarno en poznam nikoga da nije rezan ili da nije popucao. Valjda je priroda tako da da večina žena popuca, pa su doktori osmislili rezanje. Kako bude!!

bjap
    12. Travanj 2014. 10:43

Znači, možda imaš genetskih predispozicija da ne budeš rezana ili da ne popucaš, ali tko te pita?? Joj, znaš šta, bitno da se mi porodimo na prirodan način, bez carskog, bez vakuuma. Nekako sam se pomirila s epiziotomijom. Postaje me sve više stah da dijete ne pokupi neku bakteriju ili nešto pa da mora na pedijatriju, ili da imamo problema s dojenjem.  Ja ću nekako preživjeti rezuckanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.