ja cu im isto reci da me ne rezu..
e ali imam jedno pitanje, mozda malo glupo ali stvarno nemam pojma kako se tocno to radi (masiranje medice) citala sam malo o tome ali zapravo ne znam koji je tocno postupak, di i kako?
U nasim bolnicama to sta cete im vi reci da ne rezu ne znaci nista. Morate to imati napismeno i potpisano u obliku plana poroda da bi vas uopce uzeli u obzir (cast iznimkama). A msiras posebnim uljem iz dma, ima na popustu u trudnickoj knjizici, weleda 100kn, s popustom 70, stavis palce u picu i razvlacis kruzno u svim smjerovima dok ne osjetis peckanje, mora peckat, 10min dnevno, 3-4 puta tjedno od 34tt na dalje.
imat cu plan poroda najvjerojatnije, a ako i necu muz je jako dobro upoznat s tim sto ja dozvoljavam a sto ne. naravno ukoliko je sve u redu s bebom i sa mnom
mislim da ima i nesto videa na youtubeu u vezi masaze... demonstracija na lutki...ja sam gledala to...
Laura 21.08.2014 :-*
Cure kaj se tiče tog rezanja, ako vam se baš i dogodi možda vas moje iskustvo malo utješi - ja nisam osjetila niti rez niti šivanje a imala sam čak dosta šavova, kasnije je bilo neko vrijeme nezgodno za sjesti ali sama ta rana mi je vrlo brzo zacijelila i nije bila tak jako bolna - ko i sve druge rane. Meni je puuuuuuuno veći stres i bol bilo dojenje prva 2,5 mjeseca U svakom slučaju, mislim da je bolje da vas režu nego da popucate ako već nema drugog načina.
Hm, ja ću početi sa masažom od sutra, pa kako nam bude... Nama su rekli na trudničkom tečaju da za masažu ne moru biti to posebno ulje, već može i bilo koje drugo... Ja sam si ipak pripremila to Weledino, pa ću krenuti..
Niti ja ne bih voljela da me režu (hah, tko uopće bi), ali što da radim, ako je to za dobro bebice i moje dobro, a neka režu..
Krešimir 19.08.2014. <3
Mi cemo krenut s masazom od slijedeceg tjedna...tad cemo biti 33tt pa valjda nam bude pomoglo al ako bude da se mora rezati onda nek rezu jer imam filing da bi ja pukla ko zrela lubenica pa onda bolje da oni to kontrolirano naprave
Sortiraj odgovore
Najstariji