Ja još imam vremena, ali nisam masirala ni u prvoj, pa vjerojatno neću ni u drugoj trudnoći. A prvi put me nisu ni rezali nit sam ja nešto pukla, tak da sumnjam da će me i sada rezati (obzirom da sam drugorotka).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
joj bas je nekak jaako neugodno MarijaŠ....neznam kako da to opisem...velim,ulje sad stoji na nocnom ormaricu,a nije bas da je jeftino... nezz kaj da stvarno radim,a sutra sam vec 38+0....
Laura 21.08.2014 :-*
ja cu masirati kolko god bilo neugodno, i to pocinjem cim mi dozvole, ako treba i nakon pregleda u 31tt, ne moze biti manje neugodno od rezanja/sivanja/pucanja i oporavka nakon toga isla sam gledat na youtube sta to tocno i kako rezu i otkad sam to vidla masirat cu ako treba cijeli dan
pogovoto jer imam suhu kozu...
a kada smo već kod te teme.. to je moj najveći strah najveća noćna mora, kada se tješim da će biti u redu i da će dobro proći, duboko u meni ćući panika i na rječ pucanje međice eksplodira.. samo kad bi znala da neću biti rezana ili popucat išla bih sa osmjehom na porod.. ovako bi najrade pobjegla glavom bez obzira..
Ma koliko god se masirale ako imate za puknut cete puknut ili ce vam bit napravljen rez i to se nezna dok ne krrene beba van,a moj savjet vec kad mora bolje da me recne nego da puknem jer se brze oporavis.prvi put sam sva popucala i nisam mogla mj i pol nista,drugi put su me rezali i vec sam drugi dan sjedila i hodala necu rec da ne boli jer bi lagala ali je bolje.
a gle, ja cu masirat jer znam dosta cura kojima je pomoglo a rezat me nece sigurno jer im necu dat i imat cu to napismeno a uopce se ne bojim da me nece poslusat jer hoce... radije riskiram s masiranjem i pucanjem, bar imam sanse da cu proc bez, a ako me idu rezat sanse su mi 100% da sam u banani
hehe...evo ja sam odlucila da cu ih lijepo zamolit da me ne rezu ako bas nebudu morali... a ako ce vidjeti da cu puknut...neka rezu...kaj da ja sad drugo radim...
Laura 21.08.2014 :-*
Tina tak i ja razmisljam...budem probala masirati i mazati da sprijecim pucanje a ak bas bude da cu puknut onda bolje da me rezu neg da to sve spuca na miljon strana
Sortiraj odgovore
Najstariji