Drage moje mame, upomoć! Jučer i dana pokušavamo malog nahraniti jabukom. Dala sam mu dio kao finger food i prvo sam mu to ponudila. Samo je pobacao komadiće i uzeo zdjelicu u kojoj su bili i igrao se s njom i više ga nisu zanimali koadići. Onda sam mu probala dati usitnjenu na žličicu. Jedva je nešto uzeo, al je pljuvao van i kad je slučajno malo progutao, naprezao se sve dok nije izbacio van. Danas opet isto. Komadiće pobacao, uzeo zdjelicu, a kad sam krenula žličicom prema ustima, čvrsto ih je stisnuo i nisam mu mogla ni staviti jabukice unutra. Igrao se više sa žličicom i malo je mrljao jabuku po nožici, al nije mu palo napamet staviti u usta. Sve druge stvari odmah trpa u usta, a to ne.
E sad, što raditi? Pokušavati tako još koji dan ili odgoditi za bolje dane? On je sad već 6 mjeseci i 4 dana. Ispričavam se na dugom postu
Nixie samo polako,njima je to sad vise igra i upoznavanje nego sto ce se najest...moj npr nece nis sa zlicicom,samo iz moje ili svoje ruke..pojede mi po pola jabuke ribane ali to traje..prvo sam pokusavala na sve nacine tu zlicicu al frajer nece pa nece..
A ja mislila da moj jedini neće. Sve mame oko mene pričaju kak im bebači jedu sveg i svačeg već, a neki su i mlađi od mog pa mi nije bilo jasno zašto moj neće ništ A stvarno je danas sve natjecanje
Ma sta bi bio jedini,kod nas je sve ovako kako mmama kaze...cicka br 1 ostalo je vise onako usput,samo moj hoce sve sta mi drugi jedemo pa znam nekad ko fol uzivat u neslanoj tikvici,hehe al ajde barem pojede nesto...😉😉
Mustrice male on se mršti čim mu približim žličicu i stisne usne. Čak sam ga kao probala prevariti i dam mu dvije, tri žličice mog mlijeka pa žličicu jabukice. Mlijeko uzme, a na jabuku stisne usta. Pametnica mala
Sortiraj odgovore
Najstariji