Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    05. Listopad 2015. 12:38

Ni mi ne jedemo svinjetinu,a neću ju ni maloj davati,u mesnici uzmem tu i tamo kobase za grah i variva zbog šmeka,a to dragi pojede

Igorovabebica
    05. Listopad 2015. 21:38

Onda neću ni pod razno davati malenom hrenovke. Ni ja ih ne jedem, ali eto, čisto da pitam! Cloudy-ajme, kako možeš malenoj ne dati svinjetinu?! Ima da je šopaš čvarcima, krmenadlama ispečenim u dubokom ulju, da ne spominjem pomfrit iz friteze? Pa kako ju možeš ostaviti gladnu?! Zaboli te draga za druge! Ti si mama svojoj curici i majčinski instikt je nepogrešiv!  Što mi je danas s tim instiktom majčinskim, posebno sam nabrijana. 

Mary36
    06. Listopad 2015. 00:24

Mame kako moja Lizgleda jos uvijek povremeno ima grcice i probleme s probavom zanima me da li koja ima iskustva s davanjem caja od komoraca  bebama? Od koliko mjeseci se takav caj preporuca davati i koliko da joj dam? Ne znam ni sama da li je to pametno posto iskljucivo dojim ili da ga ja samo nastavim piti?

Nalah
    07. Listopad 2015. 18:15

Meni su ta čokolina,frutolina i sl.kao i gris nula bodova,nisam i ne planiram joj dati,industrijske pahuljice tipa Nestle i Hipp ne želi,ne bi ni ja jer imaju odvratan okus,obožavala je Topfer,a ovi iz Kozma su bili toliko (ne)inteligentni da njihove pahuljice prodaju na mjestima do kojih ja imam 20,30 min autom,pa sad jede bio&bio rižine pahuljice i super su joj.
    Što se probave tiče,sve nam rješavaju kuhane šljive,same ju jako potjeraju,pa joj ubacim u mesno-povrtne kašice po dvije,tri i odmah sve proradi,a kod mene od početka dojenja super prolazi kompot od šljive,neki iz Bille,ne znam točan naziv.
    Mislim da su čaše/kljunašice/flašice individualna stvar i da ne treba od flašice raditi famu,da sad ne filozofiram i pametujem o za/protiv razlozima,već treba ići kako dijete želi/prihvaća

Igorovabebica
    07. Listopad 2015. 20:15

Moj mali je pio samo vodu na bočicu-prije tri tjedna u potpunosti je odbacio bočicu, vodu pije na običnu čašu, ni kljunašicu nije htio... nasmiješnije mi je što me danas vidio kako jedem palačinke i odmah je dopuzao do mene i ruke u tanjur-ako vidi da netko jede i on bi jeo isto.  Ja sam mu kupila HIPP-ove rižine pahuljice, ali mu se nisu svidjele i isto sam kupila Bio&Bio rižine pahuljice i odlično ih je prihvatio... kašice kupovne mu dajem samo kada idemo van ili negdje na duže vrijeme, inače je sve prirodno i iz vrta s vikendice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.