cloudy kako joj daš ciklu? U kojoj kombinaciji, kuhanu ?
IMI zakaj bi izbacivala noćne podoje? Nek cica ako hoće, bar će prije opet zaspati To je dobro i za laktaciju, kada će biti spremna izbaciti će noćne podoje, moj sada nekad traži a nekada ne i kako je veći bolje spava do prije mjesec dva obavezno je cicao dva puta po noći sada s 9 mjeseci nekako rijeđe a i to brljavi tek toliko da zna da je cica tu :D
Jel postoji neki razlog zašto vam bebe neće jesti? Zubići ili slično?
Najbitnije je da se vodiš vlastitim instinktom i onome što ti dijete pokazuje,a pećinske komentare ignoriraj,na to jednostavno moraš oglušiti
Najbitnije je da se vodiš vlastitim instinktom i onome što ti dijete pokazuje,a pećinske komentare ignoriraj,na to jednostavno moraš oglušiti
Jojo...jučer sam joj samp skuhala i zblendirala...samu...to je bio prvi put da sam joj ju dala...al kak ju nije oduševila danas nisam...budem za par dana opet probala....možeš ju miksat s povrćem i mesom...mi smo danas oslića probali po prvi put i svidio joj se :) sutra ga opet jedemo :)
e super hvala, imam domaće cikle pa ću neku kombinaciju i i ja zmiksati, uzela si oslić na placu?
Danas sam srela ženu na placu kaže ima dva sina odrasla , jedan se rodio sa 4 + kg i volio je jako jesti, nikada problema drugi se rodio s nešto manjom kilažom i nije htio ništa jesti, borba, uvijek zdrav, dan danas neće ništa jesti i jako je izbirljiv...eto takav čovjek ...takva beba :D
znam da se bebe ne bi trebala uspoređivat, ali ja kad ovo čitam, jedu ciklu, oslić, meso svakakvo, ajmeee, zbediram se. inače M super napreduje, ima čak blizu 9kg, ali mi smo sa 7,5 mjeseci još uvijek na mrkvici, tikvici, tikvi buternut, korabi, dobro voće je više manje sve probala osim jagoda, grožđa, šumskog voća i citrusa... žitarice su za sad riža i proso...zob sam probala iako ima gluten i nije reagirala loše... i od tog sveg nabrojanog ona brlja i ne pojede skoro ništa ili jako malo, ovisi šta. probala bi palentu, kako ju vi dajete? s čim ju najbolje kombinirati?
Sortiraj odgovore
Najstariji