Jojo na placu sam joj uzela... :) nalah....bilo je kod mene prošli tjedan u lidlu hokaido iz eko uzgoja pa sam joj ju tamo uzela... :) danas brokulu jedemo baš me zanima kak će reagirat na nju
Ćao mame
Zanima me kako ste rasporedile obroke bebicama i koliko obroka imaju uz mlijeko? Jel ih dojite nakon obroka, što im dajete za piti?
Moja cura je super prihvatila sve što smo joj davali ali već 3 puta jede kašice na dan, nekad je i podojim nakon nekad ne.
Prva kašica je nakon jutarnjeg dojenja druga oko 15h a treća oko 19h i zadnje je dojenje u 21h.
Jel to puno kašica za njenu dob (6,5mj-a počela sam sa dohranom oko njenih 4,5mj)
Uz sve to doji min 5 puta do 8 puta kroz 24h
Ja bi rekla da je puno...mi smo na jednom obroku.imamo 7.5mj.....oko 3 popodne ga jede...kad napuni 8 planiramo drugi uvesti i to nekad ujutro....mi smo krenule sa 6mj s dohranom...a dojimo kako ona hoće...neke dane više neke manje...dajem joj i vodu na kljunašicu al to pljucka van pa nam je mlijeko i dalje i hrana i voda hahah
I da... brokula danas 0 bodova...radila facu ko da će se zrigat i rasplakat u isto vrijeme 😵 pa smo jele batat s rižinim keksom
cloudy...malo joj usitni,zakamufliraj s pire krumpirom ili s pireom od batata,oslićem...brokula se kuha par minuta i fakat su tvrde,pa ja ju moram žvakat 5 min valjda
Neni,čini se puno,ali vi ste fakat rano počeli tak da ti je najbolje konzultirati se s pedijatrom na kontroli...ja svojoj samo dajem vodu i planiram joj davati i dalje,kupovno nikad ništa nije probala,osim žitarica,a dok sam ja doma i neće.Neki dan mi se kosa na glavi digla kad sam vidjela neku ženu u parku koja je maloj od 7 mj.davala Sensation da pije
cloudy...malo joj usitni,zakamufliraj s pire krumpirom ili s pireom od batata,oslićem...brokula se kuha par minuta i fakat su tvrde,pa ja ju moram žvakat 5 min valjda
Neni,čini se puno,ali vi ste fakat rano počeli tak da ti je najbolje konzultirati se s pedijatrom na kontroli...ja svojoj samo dajem vodu i planiram joj davati i dalje,kupovno nikad ništa nije probala,osim žitarica,a dok sam ja doma i neće.Neki dan mi se kosa na glavi digla kad sam vidjela neku ženu u parku koja je maloj od 7 mj.davala Sensation da pije
Ma bila je zblendana do kraja...valjda joj okus bije odgovarao...budem s batatom probala ili puretinom u kombinaciji....sensation za bebe...koma...ja aam neki dan čula za bebu od 9mj koja ima 14kg i jede domaće kobase....i to mi lik još pred svekijima priča....a onda oni ko da sam ja neka čudakinja koja L to ne da....
Majko mila jadna djeca ma ustvari jadne mi sa takvom okolinom... mi smo u sub bili na piru i uzela ja nešto pojest a meni sestra koja ima dvoje djece pa ajde daj maloj malo sira vidiš kako gleda... ne mogu virovat... a ja njoj čekaj prvo će pivo vidiš kako ga gleda
Baš sam zvala pedijatricu i objasnila joj... kaže s obzirom koliko još doji da joj ostavim tako kako je, u biti kad je ovaj obrok za ručak ne dojim je, a sve ostalo da. Vjerojatno joj paše tako, nikakvih tegoba nema tako da nastavljam dalje. Možda se i udeblja malo.
Kupite si današnji Jutarnji,ima super prilog sa dosta toga o dohrani i kašicama
Sortiraj odgovore
Najstariji