Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bljubica
    23. Kolovoz 2015. 22:13

Evo i Mmii smo napokon uspili u tome da nam kašica zamini obrok 
    počelo je kad sam mu uvela proso (u kombinaciji sa hokkaido tikvom). Nekad mu dam i kupovne hippove kašice pa se zna dogodit i da dvi pojede odjednom 
    ovih dana ćemo probat i palentu ubacit u kombinaciji s jabukom

Nalah
    24. Kolovoz 2015. 07:10

Palentu dajem sa povrćem ili mesom,a skuham ju na kraju na vodi na kojoj sam kuhala meso ili povrće.
    Jučer je njupala mahune i teletinu prvi puta,sve je smazala do kraja.

Da ribu dajem više puta tjedno ili jednom?Tata ide svaku nedjelju na plac po namirnice za cijeli tjedan tak da ju mi obično jedemo nedjeljom,a ne bi baš davala ove smrznute.

Nalah

Palentu dajem sa povrćem ili mesom,a skuham ju na kraju na vodi na kojoj sam kuhala meso ili povrće.

Da ribu dajem više puta tjedno ili jednom?Tata ide svaku nedjelju na plac po namirnice za cijeli tjedan tak da ju mi obično jedemo nedjeljom,a ne bi baš davala ove smrznute.

Nalah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.