jede ciklu, sada već na salatu, jeo je kuhanu sa krumpirićem prije.. mlijeko pije moje, a jede rižino, bademovo, kokosovo, od lješnjaka i to mu kuham griz od pira, palentu i sl.. patliđan ne volim pa i ne jedem, ne kupujem nismo još jeli ccc.. mrkvu možeš sa jabukom pomješat slobodno, više mrkve manje jabuke, pa mjenjaj omjer..

url=https://lilypie.com]
Da, draga, znaš da smo se dogorile da ćemo se vidjeti u trudničkoj, a dan kasnije ja rodila! Moj ima točno 9 mjeseci i 17 dana (rođen je 3. 12.) Baš ću mu onda sutra kupiti malo patlidžana i tjestenine, a i dati ću mu kroz par dana jogurt. Samo kakav ti koristiš jogurt i sir??? Hvala na savjetima!!!
Hahaha,nisi samnom to si se ti sa Ninom ili kak se već zvala dogovarala...pitala sam ovdje za sir,pa mi nitko nije odgovorio,ali planiram danas do Veronike,njih koriste sve moje curke s posla,pa ti javim točne nazive.
A tvoj je onda 20 dana stariji slatko
Jučer sam joj dala prvi puta ciklu,skuhala sam ju i usitnila i pojela je pola veličine jabuke,bez problema i bez reakcije
Bila sam u Veroniki,teta je bila preljubazna,baš sam ju tražila da preporuči nešto za bebe,dala mi je zagorski svježi sir i jogurt sa 3.2 % mm,tak da ćemo sutra to probati
Popala cijelu zdjelicu sira i cijeli jogurt,još je cijelo vrijeme išla mmmm
Bravo za curku👍👍ma Veronika ima super proizvode,nekad prije mi je stari s Dolca nosio cesto sireve,mlijeko i najnajnajbolji kajmak..mmm..

Pozdrav mame.. Neznam gdje bih postavila ovo pitanje ali posto ima veze s dohranom postavit cu tu..Zanima me dijete koje je iskljucivo dojeno i nije niti jednom probalo na bocicu da li da tako ostane i dalje ili kada pocne s dohranom da joj npr.sokic dajem na bocicu ili ne??
Pozdrav mame.. Neznam gdje bih postavila ovo pitanje ali posto ima veze s dohranom postavit cu tu..Zanima me dijete koje je iskljucivo dojeno i nije niti jednom probalo na bocicu da li da tako ostane i dalje ili kada pocne s dohranom da joj npr.sokic dajem na bocicu ili ne??
probaj izbjeći sokiće, a pogooootovo na bočicu, to tiinače piše i na samim flašicama , da se daje voda iz njih nikako sokovi čajevi i sl.. možeš dati na žličicu ali i na čašu jako jako dobro bebe prihvate čašu kada krenu odmah iz nje piti.. ja sam u početku stavljala krpu malom ispod brade hahah ali kada je skontao da se iz toga pije a ne žvače i sl, pije ko veliki

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji