Hahaha,nisi samnom to si se ti sa Ninom ili kak se već zvala dogovarala...pitala sam ovdje za sir,pa mi nitko nije odgovorio,ali planiram danas do Veronike,njih koriste sve moje curke s posla,pa ti javim točne nazive.
A tvoj je onda 20 dana stariji slatko
Jučer sam joj dala prvi puta ciklu,skuhala sam ju i usitnila i pojela je pola veličine jabuke,bez problema i bez reakcije
Bila sam u Veroniki,teta je bila preljubazna,baš sam ju tražila da preporuči nešto za bebe,dala mi je zagorski svježi sir i jogurt sa 3.2 % mm,tak da ćemo sutra to probati
Popala cijelu zdjelicu sira i cijeli jogurt,još je cijelo vrijeme išla mmmm
Bravo za curku👍👍ma Veronika ima super proizvode,nekad prije mi je stari s Dolca nosio cesto sireve,mlijeko i najnajnajbolji kajmak..mmm..
Pozdrav mame.. Neznam gdje bih postavila ovo pitanje ali posto ima veze s dohranom postavit cu tu..Zanima me dijete koje je iskljucivo dojeno i nije niti jednom probalo na bocicu da li da tako ostane i dalje ili kada pocne s dohranom da joj npr.sokic dajem na bocicu ili ne??
Radite li vi bebačima sokove? Prirodne, naravno-naime, nama je pedijatar rekao da mu ne cijedim od jabuke sok, mada mi imamo u svojoj vikendici vrt... ?? Ja osobno ne kužim razliku između toga da mu dajem jabuku, a ne smijem mu davati sok od jabuke...
Ne dajem mu ništa na bočicu, samo običnu vodu... mislila sam mu na citrusetu ocijediti jabuku-je li to ok? I naravno, dati ću mu vode... ali pošto sada ima tri zubića, moram li mu ih očistiti poslije jabukice i općenito hranjenja sa gazicom?
Sortiraj odgovore
Najstariji