Ti nisi malenima davala sokiće? Nismo ni mi malenome uopće davali, jer su mi svi savjetovali da ih izbjegavam... ali eto, da pitam.
Mi smo samo na vodi... pred nekih mjesec dana sam radila štrudlu od jabuke i dala joj sok od jabuke da proba i samo se zgadila na njega...nije htjela :) iskreno tak mi je i draže :) mi danas probavamo teletinu a sir ćemo za neka 2 tjedna...i to ću sama domaći napravit....najsigurnije mi je tak
ne pije d sokiće da, p tu i tamo naravno, ali on i pere zube sam 2x na dan pa ajde koliko toliko mu progledam kroz prste.. a zubiće d ne perem još, pogotovo sada kada ih 4 odjenom izbija jer ne da ni blizu, ali on još punooooo doji pa ne brinem
url=https://lilypie.com]
Mi smo isto na vodi, jednom sam mu napravila čaj od kamilice kada je bio prehlađen-zgadio mu se i nije htio. Još mi kaže svekrva-stavi mu šećera (???!!!). Tako da smo samo na vodi, papamo k'o veliki. Od mesa voli sve, jedino mu nismo davali svinjetinu i junetinu. I povrće voli. Zanima me jeste li davali dječici kakve hrenovkice? Moj toliko jede da ni ne shvaćam kako mu u želucu još ima mjesta i za cicu.
Ja hrenovke uopće nenplaniram davati curki....znam od čeg se rade i nekak bi radije da to ne jede....i dragi i ja ih pojedemo avakih par mjeseci po jednu u hotdogu i to je to....a hrenovke za bebe nisu preporučljive
Mmama tak i mi...meni svi parizeri smrde i diže mi se želudac id toga....od pašeta pojedem jednom u par mjeseci jetrenu iz lidla i ta je okusom nebo i zemlja od ovih naših...al curki to ne planiram davat....kao i svinjetinu općenito...nije zdrava,po jednoj knjizi o hrani za krvne grupe ne paše ni mojoj ni njenoj (ona je ko dragi grupa) i neće joj ništ bit bez svinje
Mi jedemo sve osim svinjetine....mislim...jedemo nas dvoje i nju al ne baš često....jedino što prolazi su kobase i slični proizvodi zimi al to ne planiram davat curki jer je slano i ljuto i nikako za malce....već vidim kak me okolina proglašava ludom hahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji