Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    20. Kolovoz 2015. 11:29

Blago vama koji papatr sve bez problema mi evo vec par dana vodimo bitku sa kasicama do sad je ok jeo a odjednom nis osim cice nije dobro.....svega par  zlicica mi dnevno pojede 

Zac11
    20. Kolovoz 2015. 20:08

mi se još uvijek borimo, više ne znam kaj da radim, znači šta god da ponudim ona pojede par žličica  jednostavno nam neide, ja sam mislila da će ona sa 7,5 mj jesti ko velika, a ono nula bodova, cica i to je to... već sad pomišljam da negdje griješim, da je u meni problem 

cloudy
    21. Kolovoz 2015. 21:08

Mi piletinu čekako svoju tak da smo za sad na puretini...možda kunića ili janjetinu probamo uykoro ak naletim na domaće kod susjeda...danas smo ciklu probale al ju nije nešto posebno oduševila...možda prođe u kombinaciji s nečim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.