A jesi probala da sama jede? Beba vođa dohrane model? To im zna biti zanimljivo...
Nego curke...mi smo jučer probali puretinu i cura je oduševljena :) krenuli mi i s mesom hehe
A jesi probala da sama jede? Beba vođa dohrane model? To im zna biti zanimljivo…
Nego curke…mi smo jučer probali puretinu i cura je oduševljena :) krenuli mi i s mesom hehe
Odlično,bravo...ja sam svojoj čim je navršila 7 počela davati i puretinu i piletinu i sve joj paše.Sad ćemo 8 mjeseci,pa idemo na nove namirnice
A jesi probala da sama jede? Beba vođa dohrane model? To im zna biti zanimljivo…
Nego curke…mi smo jučer probali puretinu i cura je oduševljena :) krenuli mi i s mesom hehe
Odlično,bravo...ja sam svojoj čim je navršila 7 počela davati i puretinu i piletinu i sve joj paše.Sad ćemo 8 mjeseci,pa idemo na nove namirnice
Pokusala sam i na taj nacin........ Uzme hranu i igra se s njom pa ju baci, ali u usta nece staviti. Ne znam da li popustiti i dati joj smokic, kreker ili nesto slicno da cucla (ima i donje jedinice a i gornje su na vidiku)? I jos nesto - je li bi u dobi od 8 mj trebali izbaciti nicne podoje? U noci doji 2-3 puta i to kratko traje ali bas jede, bas snazno vuce i papa sto mi govori da je gladna i u noci.
Blago vama koji papatr sve bez problema mi evo vec par dana vodimo bitku sa kasicama do sad je ok jeo a odjednom nis osim cice nije dobro.....svega par zlicica mi dnevno pojede
Blago vama koji papatr sve bez problema mi evo vec par dana vodimo bitku sa kasicama do sad je ok jeo a odjednom nis osim cice nije dobro…..svega par zlicica mi dnevno pojede
Očito neka faza s 9 mjeseci.Moj Karlo uskoro puni 9 mjeseci i kod nas je tako već 3 tjedna sigurno. Nekad upali kad mu dam da sam uzme žlicu, dvije pa onda ja nastavim, ali inače je borba.
mi se još uvijek borimo, više ne znam kaj da radim, znači šta god da ponudim ona pojede par žličica jednostavno nam neide, ja sam mislila da će ona sa 7,5 mj jesti ko velika, a ono nula bodova, cica i to je to... već sad pomišljam da negdje griješim, da je u meni problem
mi se još uvijek borimo, više ne znam kaj da radim, znači šta god da ponudim ona pojede par žličicajednostavno nam neide, ja sam mislila da će ona sa 7,5 mj jesti ko velika, a ono nula bodova, cica i to je to… već sad pomišljam da negdje griješim, da je u meni problem
nije ne brini.. i meni je tako samo mi imamo 13 mjeseci.. jednostavno nisu žderonjice male.. čim prije prihvatiš da je tako bilo ti bude lakše i manje ćeš se živcirat ;) uostalom da joj bilooooo kaj fali dala bi ti do znanja ne?! ;)

url=https://lilypie.com]
mi se još uvijek borimo, više ne znam kaj da radim, znači šta god da ponudim ona pojede par žličicajednostavno nam neide, ja sam mislila da će ona sa 7,5 mj jesti ko velika, a ono nula bodova, cica i to je to… već sad pomišljam da negdje griješim, da je u meni problem
Moja ne pojede niti zlicicu :( valjda cemo do prvog rodjendana uspjeti :) i ja pomislim da grijesim ali znam da dajem sve od sebe da nesto popapa i znam da nije i nece biti gladna dok je cika tu ;-) idu mi na zivce komentari i prijedlozi tipa 'daj joj graha da se najede', 'ispeci joj jaje', ' daj joj hrenovku/pastetu', 'probaj joj dat kinder cokoladu'.... Ne shvacaju da to jos nije za njezinu dob. Cude se kad joj pripremim npr. voce jer se po njihovom od toga ne moze najesti i da joj to nije dovoljno fino jer nije nicim zacinjeno (po njihovom treba biti i dodatno slatko, ili soljeno ili masno) Sve mi to jos otezava jer ju mislim hraniti zdravo, ne zelim joj probavu opterecivat teskom hranom... bas mi ne pruzaju podrsku u tome.
Mi piletinu čekako svoju tak da smo za sad na puretini...možda kunića ili janjetinu probamo uykoro ak naletim na domaće kod susjeda...danas smo ciklu probale al ju nije nešto posebno oduševila...možda prođe u kombinaciji s nečim
Mi piletinu čekako svoju tak da smo za sad na puretini…možda kunića ili janjetinu probamo uykoro ak naletim na domaće kod susjeda…danas smo ciklu probale al ju nije nešto posebno oduševila…možda prođe u kombinaciji s nečim
Mi kupujemo meso u mesnici koju imamo u kvartu,imaju savršeno meso,tata joj uzme svaki dan friške filete
Mi piletinu čekako svoju tak da smo za sad na puretini…možda kunića ili janjetinu probamo uykoro ak naletim na domaće kod susjeda…danas smo ciklu probale al ju nije nešto posebno oduševila…možda prođe u kombinaciji s nečim
Mi kupujemo meso u mesnici koju imamo u kvartu,imaju savršeno meso,tata joj uzme svaki dan friške filete
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji