evo samo da javim da smo problem tvrde stolice riješili sokom od suhih šljiva, hvala još jednom

Snašli smo se sa rajčicom iliti paradajzom papamo ga na juhu sa kruhom, ubacimo ga u ostalo povrce kad kuhamo, probali smo i sa kupusom, ali to mu nije smekalo
Ribu smo papali neki dan, krumpir s blitvom i brancin, smazao pun tanjur na moje veeliko iznenadenje
Kad se daju voćne i povrtne kašice u istom danu,jel bolje ujutro dati voće povrće kasnije ili obrnuto?
Kad se daju voćne i povrtne kašice u istom danu,jel bolje ujutro dati voće povrće kasnije ili obrnuto?
Mi ujutro papamo vocne a popodne za rucak povrtne vele da nije dobro popodne dat vocne zbog secera ...
evo mi smo danas 4. dan na tikvici, krenila sam s tikvicom (ipak) zbog tvrde stolice koja ga je mučila nedavno, a i tikvicu smo imali u svom vrtu, mrkvicu smo danas dobili.
ja sam pre pre zadovoljna kako je prihvatia!! radi grimase, al pojede sve. sutra ću mu, po preporuci pedijatrice u tikvicu stavit malo mrkvice. nakon toga blitvica, pa ćemo onda uvest jutarnju voćnu kašicu.
tako da Nixie, ujutro voće, popodne povrće - tako su i meni rekli
vjerojatno ću uzet kupovne ili da probam s voćem iz bio&bio?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji