Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    14. Srpanj 2015. 08:29

Snašli smo se sa rajčicom iliti paradajzom  papamo ga na juhu sa kruhom, ubacimo ga u ostalo povrce kad kuhamo, probali smo i sa kupusom, ali to mu nije smekalo 

Ribu smo papali neki dan, krumpir s blitvom i brancin, smazao pun tanjur na moje veeliko iznenadenje 

Nalah
    15. Srpanj 2015. 16:12

Kad se daju voćne i povrtne kašice u istom danu,jel bolje ujutro dati voće povrće kasnije ili obrnuto?

Bljubica
    15. Srpanj 2015. 20:59

evo mi smo danas 4. dan na tikvici, krenila sam s tikvicom (ipak) zbog tvrde stolice koja ga je mučila nedavno, a i tikvicu smo imali u svom vrtu, mrkvicu smo danas dobili.
    ja sam pre pre zadovoljna kako je prihvatia!!  radi grimase, al pojede sve. sutra ću mu, po preporuci pedijatrice u tikvicu stavit malo mrkvice. nakon toga blitvica, pa ćemo onda uvest jutarnju voćnu kašicu.
    tako da Nixie, ujutro voće, popodne povrće - tako su i meni rekli 

vjerojatno ću uzet kupovne ili da probam s voćem iz bio&bio?

Bljubica
    16. Srpanj 2015. 16:55

A smotana li sam, Nalah, ne Nixie 😳

Nalah
    17. Srpanj 2015. 17:59

sve 5

s koliko se mjeseci daju borovnice,šumsko voće i sl.?

Dea23
    17. Srpanj 2015. 22:53

Ja sam dala borovnice, ima 6.mj. Davi se u njima, Kombiniram ih s bananama il jabukama ili svo troje mmm fino  Mislim da sam čitala za maline, jagode i još nesto da nije dobro prije godine. A jučer je probala i lubenicu.

Nalah
    18. Srpanj 2015. 06:57

onda bi mogla dinja

Nalah
    18. Srpanj 2015. 06:57

onda bi mogla dinja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.