Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bljubica
    22. Srpanj 2015. 08:40

super  
    bila sam u bio&bio kupit, mislila sam da ću bit šta pametnija nakon šta ih posjetim, ali mi prodavačica nije znala reć ni šta da uzmem amaranth (koji se kuha) ili amaranth poppies (odma spreman za upotrebu). uzela sam ovaj prvi. znači kuham 25min, ocijedim i koristim, ne triba usitnjavat ga dodatno? ide i u voće i u povrće?

mmama2
    22. Srpanj 2015. 08:47

Bljubica

super  
    bila sam u bio&bio kupit, mislila sam da ću bit šta pametnija nakon šta ih posjetim, ali mi prodavačica nije znala reć ni šta da uzmem amaranth (koji se kuha) ili amaranth poppies (odma spreman za upotrebu). uzela sam ovaj prvi. znači kuham 25min, ocijedim i koristim, ne triba usitnjavat ga dodatno? ide i u voće i u povrće?

kuhaš 45 min, možda i duže, mješaj povremeno, ide i sa povrćem i voćem. on ti ne nabubri jako tako da znaš, za jednu kašicu jedna, dvije jušne žlice ti je dosta.. kad se ufuraš i kad beba poraste možeš ga kokičat, na jakooooo vruću suhu tavu žličicu staviš, poklopiš i za 3-4- sekunde mičeš sa plina imaš fine "kokice" od amarantha, za keksiće radit i sl

url=https://lilypie.com]

Nalah
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Ovdje ima dosta ideja

https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/recept-za-omiljenu-kasicu-vase-bebe-340/p3

Bljubica
    22. Srpanj 2015. 10:40

Hvala, mmama 
    proučavala sam recepte, mi smo zasad na 3 povrtne namirnice, a amaranth se spominje uglavnom u voćnim kombinacijama, pa me zanimalo jesu ista pravila i za povrće. Probamo uskoro i amaranth, dok nam ne nikne blitvica u vrtu 

cloudy
    22. Srpanj 2015. 10:44

i samo ga nemoj zaboravit miješat jer se voli zaljepit kao meni pa uništiš lončić 

Bljubica
    22. Srpanj 2015. 11:10

cloudy

i samo ga nemoj zaboravit miješat jer se voli zaljepit kao meni pa uništiš lončić 

I to sam negdi pročitala, najveća muka mi je šta ću morat dežurati uz to po ure 

cloudy
    22. Srpanj 2015. 12:28

da... ja svoju stavim na gym i u kuhinji je samnom dok se ne skuha...iako nisam kuhala od kad je ovaj pakao krenuo.... sad samo voće jede jer nemam volje kuhat :/

mum_to_be
    23. Srpanj 2015. 13:17

Mame, kad ste krenule s mesom? Kako ste ga pripremale? Jeste ga miksale u pocetku, gnjecile ili sto? S cime ste ga kombinirale? Nismo jos do toga dosli, ali me zanimaju iskustva. Jeste li meso uveli kad ste imali vec dva obroka ili dok ste jos bili na jednom?

cloudy
    23. Srpanj 2015. 16:22

Mi smo još na voću i povrću,a po nekim tablicama sam vidjela da meso ide oko 8 mj...
    Mi smo jučer probale tikvicu...i oduševljena je s njom :) zapravo...sad kad razmišljam nema tog šta se mojoj curki ne sviđa...baš je ždero mali 😂🍌🍎🍏🍒🍐🍉

mum_to_be
    23. Srpanj 2015. 17:13

Negdje sam vidjela da meso ide sa 7, a negdje s 8 mjeseci. A po nasoj pedijatrici vec sa 6, jer bi sama dohrana trebala krenuti vec s 4 mjeseca! 
    Moj jede povrce, voce i zitarice, i obozava sve osim maslinovog ulja, s njim nije bas odusevljen!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani