Da li joj mogu sa 7 mj ponuditi batat koji sam narezan na kolutiće s korom pekla u pećnici ili da se držim kuhanog?
Gdje kupiti quinoju?
finger food... dam mu jabuku, breskvu, mrkvu i uživaj mali čovječe :D quinoje sam vidjela svugdje ali proso nigdje nemrem naći morati ću do bio & bio a fakat mi se ne da :p
Jel mogu malom dati patliđan da jede? u nekoj kombinaciji sataraš ili da mu posebno skuham? Kaže pedica da mogu a kaj vi kažete?
tenks mmama,batat joj je postao omiljeni
jojo,vidjela sam u Billi i Super Konzumu proso
tenks mmama,batat joj je postao omiljeni
jojo,vidjela sam u Billi i Super Konzumu proso
Mi koda strajkamo sa dohranom zadnjih par dana pojede svega par zlicica cika redovito br 1 ...
pozdrav mamice, samo da prijavim da nam ide super s dohranom, dječak sve papa ko veliki!
kombiniramo tikvicu, mrkvicu, krumpir i blitvicu - sve šta imamo domaće, a ponekad tome dodamo i amaranth. Prije 3 dana smo uveli i kašicu od jabuke za doručak, smaže cijelu od 190g!
ALI bez obzira koliko količinski pojede (jučer sam mu miksala u blenderu pa sam vidila da je ima 300ml) još uvijek mu ne mijenja obrok, nego samo odgodi bočicu recimo za uru-uru ipo. to normalno tako ili?
mamice, jel to vi sve prije 6 mjeseci krećete s dohranom? Mi smo bili kod pedice s 4 mj i 3 tjedna i rekla je ni slučajno dohrana prije 6 mjeseci. Sad idući put idemo kad bude 6 mj i 3 tjedna. Nisam sad pametna kad da počnem.
Sortiraj odgovore
Najstariji