Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    28. Lipanj 2015. 08:42

Moja ima 2 zuba,dala joj mali skuhani komadić i izašli mali komadići

Nalah
    28. Lipanj 2015. 08:42

LuKi5
    28. Lipanj 2015. 09:01

Nalah

Da, njima jos zelucic ne moze preraditi do kraja pa izadu komadici, kao sto I kozicu od voca ne moze preraditi. Pa onda pokaka komadic. Ja sam L-u sad kako je napunio godinu dala neoguljenu breskvu pa je pokakao tako komadice male kozice.

14.06.2014. L ♥

Nalah
    28. Lipanj 2015. 09:36

Pretpostavljala sam da...nisam znala za kožicu,vidiš

Nalah
    28. Lipanj 2015. 09:36

Pretpostavljala sam da...nisam znala za kožicu,vidiš

Nalah
    28. Lipanj 2015. 17:52

Jel netko daje ulje od repe?Vidim da svi spominjete maslinovo,pa zašto baš to?Jel mogu ja njoj samo kapnuti ako recimo pomiješam tikvu i mrkvu?U kaj još ied ulje sa 6 mj.riža,krumpir?

Dea23
    29. Lipanj 2015. 10:05

Ja ne znam jel ja nisam skužila to il kaj. Ugl čula sam za taj finger food za bebe kao narezati im na male komadiće da jedu. Mala ima 5,5 mj i nema zubi i kakvog bi to efekta imalo? Mrkvu ili jabuku npr. okus ne osjetiš dok ne žvačeš, a žvakat ne može. Oće se udavit s tim? haha

Dea23
    29. Lipanj 2015. 10:05

Ja ne znam jel ja nisam skužila to il kaj. Ugl čula sam za taj finger food za bebe kao narezati im na male komadiće da jedu. Mala ima 5,5 mj i nema zubi i kakvog bi to efekta imalo? Mrkvu ili jabuku npr. okus ne osjetiš dok ne žvačeš, a žvakat ne može. Oće se udavit s tim? haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani