Jel netko daje ulje od repe?Vidim da svi spominjete maslinovo,pa zašto baš to?Jel mogu ja njoj samo kapnuti ako recimo pomiješam tikvu i mrkvu?U kaj još ied ulje sa 6 mj.riža,krumpir?
Ja ne znam jel ja nisam skužila to il kaj. Ugl čula sam za taj finger food za bebe kao narezati im na male komadiće da jedu. Mala ima 5,5 mj i nema zubi i kakvog bi to efekta imalo? Mrkvu ili jabuku npr. okus ne osjetiš dok ne žvačeš, a žvakat ne može. Oće se udavit s tim? haha
Ja ne znam jel ja nisam skužila to il kaj. Ugl čula sam za taj finger food za bebe kao narezati im na male komadiće da jedu. Mala ima 5,5 mj i nema zubi i kakvog bi to efekta imalo? Mrkvu ili jabuku npr. okus ne osjetiš dok ne žvačeš, a žvakat ne može. Oće se udavit s tim? haha
Ja sam bebaču dala da siše sok od jabuke, breskve ili marelice dok nisu došli zubi, sada zna odgristi komad veći pa moram paziti da se ne uguši. Jučer sam mu dala breskvu u ruke ajme bilo je svugdje breskve još se nasmiješio s dva gornja očnjaka cijeli crven od soka breskve kao da je klao a ne jeo breskvu. presmiješno.
Oni sline to voće dok ne omekani onda ga nekako snagom volje sažvaču i pojedu. Bebe su presmiješne .
hvala cloudy
evo baš proučavam i ja BVD, probat ćemo i s tim. ne znam jel rano s 5.mj? pročitala sam tek sa 6? vidim da je i tema otvorena na forumu https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/beba-voda-dohrane-668 samo nije bilo baš povratnih informacija.
Baš sam pročitala sažetak sa linka sad. A ne znam. Davat ću povremeno naravno komad voćke i tako to da se "uči", ali ne mislim odustati od kašica.
Sortiraj odgovore
Najstariji