Ja uzimam recepte sa one stranice moja papica.. Meso sam mu par puta dala..po mojoj pedijatrici to ide s 9 mjeseci . Neki dan sam mu skuhala juhicu , izgnječila sve skupa do kaše mislim povrće i bijelo meso... nije htio jesti sve dok ga tata nije došao nahraniti :D Tata mu zadnjih mjesec dana stalno daje ručak sada meni odbija jesti ručak a njemu sve pojede
Dobio je kuhane junetine iz juhe e to mi je htio jesti bilo mu je fino... Radije bih mu davala sir, vrhnje i jogurt nego meso sada ... A ni to mi pedica ne da. Ali jogurt mu dam tu i tamo mnogo ga voli
Da fakat sam se iznenadila, ostale obroke ok ali ručak nikako, mislila sam da nije gladan pa da viče ali ne, evo tata daje ručak uf dobro za mene :D
mmama neka ga braco hrani :P
Pozz mame :)
Eto i mi krenuli sa kašicama
Moj Danijel se rodio sa 4500gr, sad ima 4mj i 9dana a imamo vec 8600gr, da, veeeeliki bebač..
Krenuli sa kašicama od jabuke prije par dana i odmah prihvatio... Kuhala jabukicu na pari, pa zgnjecila i tako mu davala, a on uzivao. Jedino me muci kolicina jer uvijek nakon kasice place, pa je ocito gladan po mom. Ili zna i zaplakat i kad jede kasicu, pa mislim kao da je to znak da nece vise kasicu, pa ako zaplace jos malo mu ponudim malo mlijeka.
Htjela bi sad probati prec na mrkvu i jabuku, bas trazim receptice za kasice :) eto i moje iskustvo.
Super stee!!
Sortiraj odgovore
Najstariji