Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    27. Lipanj 2015. 18:35

Tak sam i mislila,al rekoh bolje je provjeriti :)

Nalah
    27. Lipanj 2015. 18:52

Ne treba...ja dajem poslije klope na žlicu,ali moram smisliti kako da ju dobijem da popije na flašicu ili kljunašicu,mislim da bi tako popila više

MalaMuca
    27. Lipanj 2015. 21:36

Moja vodu pije direkt iz čaše ili šalice, malo po malo, ali popije. Neće mi iz kljunašice nema šanse, ali čim vidi da ja držim čašu pruža rukice, primi čašu i pije

Jojo5
    27. Lipanj 2015. 22:04

Kupovnu vodu ne prokuhavam, kada beba prođe 6 mj ne treba prokuhavati vodu. Mi imamo užasno tvrdu vodu punu kamenca pa smo nabavili posudu s ugljenim filterom kroz koju voda procirkulira i stvarno nema kamenca kada se prokuha pa mu radim sva jela i dajem za piti s tom filtriranom vodom.

Ja svom bebolinu dajem od kada smo počeli dohranu da sam uzme jabuku, breskvu , nektarinu po novome sada i mrkvu i korabicu da gricka no međutim od kada ima tih svojih 4 zubića zna odlomiti komad pa mi se počne gušiti- Beba vođa dohrane bu mi se ugušio od nežvakanja a samo mu probaj uzeti taj komad voća da vidiš suza :D

Bljubica
    27. Lipanj 2015. 22:25

mi za misec dana krećemo s dohranom, pa pomalo skupljam informacije, tek sam na 10.str ove teme već sam se pogubila 
    Do sada smo na hipp bio combiotiku, jede 180ml svake 3-3ipo ure i ima jedno noćno hranjenje, a nekad i iznenadi pa odspava do 5-6h ujutro  od ostalih tekućina pije (prokuhanu) vodu. s 4.mj ima 69cm i 7850g i baš sam nekako uzbuđena oko ove dohrane 
    pedijatrica nam je rekla da krenemo s povrćem (mrkvicom), a voće ako nemamo domaće (provjereno) da radije koristimo kupovne kašice. neke stvari sam je ipak zaboravila pitat
    jel bitno u koje doba dana mu dajem taj obrok ili da se nekako ravnam po njemu? malo prokuhat s mrvu soli ili? svekrva mi je rekla da je ona (odnosno oni u to vrime) dici davali prvo po malo sokića kao da se pomalo navikavaju na drugačije okuse - ima li potribe za tim? imate li još kakav savjet? ne znam ni koja pitanja postavit

Bljubica
    27. Lipanj 2015. 22:28

i te rižine pahuljice šta spominjete, kada ste njih dodavali? po potrebi?

Nalah
    28. Lipanj 2015. 08:20

Cure,a kak vam onda kakaju,nije baš da bez zubiju ili sa 4 zuba mogu to sažvakati,ja sam svojoj dala tako jedan dan mrkvu i pokakala je komadiće

Nalah
    28. Lipanj 2015. 08:42

Moja ima 2 zuba,dala joj mali skuhani komadić i izašli mali komadići

Nalah
    28. Lipanj 2015. 08:42

Moja ima 2 zuba,dala joj mali skuhani komadić i izašli mali komadići

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.