Ne treba...ja dajem poslije klope na žlicu,ali moram smisliti kako da ju dobijem da popije na flašicu ili kljunašicu,mislim da bi tako popila više
Moja vodu pije direkt iz čaše ili šalice, malo po malo, ali popije. Neće mi iz kljunašice nema šanse, ali čim vidi da ja držim čašu pruža rukice, primi čašu i pije
Kupovnu vodu ne prokuhavam, kada beba prođe 6 mj ne treba prokuhavati vodu. Mi imamo užasno tvrdu vodu punu kamenca pa smo nabavili posudu s ugljenim filterom kroz koju voda procirkulira i stvarno nema kamenca kada se prokuha pa mu radim sva jela i dajem za piti s tom filtriranom vodom.
Ja svom bebolinu dajem od kada smo počeli dohranu da sam uzme jabuku, breskvu , nektarinu po novome sada i mrkvu i korabicu da gricka no međutim od kada ima tih svojih 4 zubića zna odlomiti komad pa mi se počne gušiti- Beba vođa dohrane bu mi se ugušio od nežvakanja a samo mu probaj uzeti taj komad voća da vidiš suza :D
mi za misec dana krećemo s dohranom, pa pomalo skupljam informacije, tek sam na 10.str ove teme već sam se pogubila
Do sada smo na hipp bio combiotiku, jede 180ml svake 3-3ipo ure i ima jedno noćno hranjenje, a nekad i iznenadi pa odspava do 5-6h ujutro od ostalih tekućina pije (prokuhanu) vodu. s 4.mj ima 69cm i 7850g i baš sam nekako uzbuđena oko ove dohrane
pedijatrica nam je rekla da krenemo s povrćem (mrkvicom), a voće ako nemamo domaće (provjereno) da radije koristimo kupovne kašice. neke stvari sam je ipak zaboravila pitat
jel bitno u koje doba dana mu dajem taj obrok ili da se nekako ravnam po njemu? malo prokuhat s mrvu soli ili? svekrva mi je rekla da je ona (odnosno oni u to vrime) dici davali prvo po malo sokića kao da se pomalo navikavaju na drugačije okuse - ima li potribe za tim? imate li još kakav savjet? ne znam ni koja pitanja postavit
i te rižine pahuljice šta spominjete, kada ste njih dodavali? po potrebi?
Cure,a kak vam onda kakaju,nije baš da bez zubiju ili sa 4 zuba mogu to sažvakati,ja sam svojoj dala tako jedan dan mrkvu i pokakala je komadiće
Sortiraj odgovore
Najstariji