cure, pratim vas i čitam, za 10 dana imamo 6 mj., sutra krećemo s dohranom. po preporuci pedijatra s 5,5 mj ali smo bili na moru pa sam čekala da se vratimo doma... ugl, planiram davati svakih par dana novu namirnicu, počela bi s mrkvicom, možda jabukom... neznam ni sama?!? curka ima sada 7,2kg i isključivo je dojena... vodicu bi počela davati na kljunašicu s obzirom da dudu i bočicu odbija od starta...
svaki savjet dobrodošao ako može
Zac počni bolje sa jabukom, mrkva zatvara. Vidi sama što bebi bolje paše ali bolje svježa nego kuhana. Vode bi joj trebala početi nuditi jer je vani vruće , već je vrlo dobro prihvatila cicu tako da ne bi trebala izbjegavati vodu.
Ja sam malom par dana kuhala jabuku, pa krušku dok se nije naučio žvakati kasnije sam prešla na svježe da ima više vitamina. Biraj jabuke koje nisu preintezivnog okusa, crvene. Onda sam mu nudila mrkvu. Neke mame počnu prije s povrćem, neke s voćem a neke sa žitaricama. Što pedica kaže s čime da počneš?
A ovo s glutenom sam proučavala prije mjesec dana i odlučila davati namirnice s glutenom, nema alergije i po svim nekim člancima što sam čitala nije problem dati niti griz, palentu i ostale žitarice , to je samo u slučaju.... ma nemrem se više zamarati time, neka beba jede.
Jeste pocele ribu davati bebacima ?s koliko mj moze ?mi za sad samo piletinu od mesa papamo al bi mu pocela i bjelu ribu dati ako moze imamo 7.5mjeseci
Jeste pocele ribu davati bebacima ?s koliko mj moze ?mi za sad samo piletinu od mesa papamo al bi mu pocela i bjelu ribu dati ako moze imamo 7.5mjeseci
Mislim da mozes dat ribu tu negdi sam i ja dala sa 7-8mj,i to Molica kuhanog...od mesa mozes davat i telecu koljenicu i puretinu nije masno pa slobodno
Mislim da mozes dat ribu tu negdi sam i ja dala sa 7-8mj,i to Molica kuhanog...od mesa mozes davat i telecu koljenicu i puretinu nije masno pa slobodno
Ja am svojoj davala kuhanu mrkvu tri dana,četvrti s tikvicom i normalno je kakala,tako da ne mora biti da će ju zatvoriti,a ako odbija flašicu i dudu,moguće je da će i kljunašicu,pa joj možeš davati vodu na žlicu.
Od riba je ok oslić,list i pastrva jer su lako probavljive,a inače svi koji počinjete proučite si temu,jer su cure napisale fakat dosta odličnih savjeta.
Krumpir ću davati sljedeće u miksevima,ok onda ću gluten.Nećak mi je imao celijakiju kao mali,kako je došla tako je i otišla,samo je jadničak morao dosta dugo biti na posebnoj prehrani.
Moram skočit do bio bio,tamo uvijek dobijem neki pametni savjet
Kako ste uveli rajčicu? Na juhu ili kak?
Kupus, kelj, poriluk, miksati ili isto samo na sitno narezuckati prije kuhanja?
Kako ste uveli rajčicu? Na juhu ili kak?
Kupus, kelj, poriluk, miksati ili isto samo na sitno narezuckati prije kuhanja?
najbolje je namirnice kuhat na pari ali nezgodno je sa tim lisnatim povrćem, ja sam skuhala špinat i sitno nascjeckala kao nama kada radim umak, sa krumpirićem.. isto i blitvu.. kelj sam vilicom normalno zgnječila. kuhala sam listove u vodi.. namirnicu kuhajte cijelu da zadrži čim više dobrih sastojska ako nasjeckate sitno i kuhate u vodi sve dobro ostaje u toj vodi.. rajčicu sam mu dal u ruke i sve je pocuclao hahah

url=https://lilypie.com]
nama je pedijatrica rekla s mrkvom kuhanom počet dohranu, a njega muči ima 3 dana malo tvrđa stolica, pa me baš nekako strah da ga ne zatvori. krećemo u ponediljak s dohranom, pa ćemo vidit
nama je pedijatrica rekla s mrkvom kuhanom počet dohranu, a njega muči ima 3 dana malo tvrđa stolica, pa me baš nekako strah da ga ne zatvori. krećemo u ponediljak s dohranom, pa ćemo vidit
probaj dva tri dana pa vidi ako ga bas zatvori,prestani i pređi na jabuku ili krusku kuhanu one otvaraju...a mozes i suhe sljive prokuhat pa mu dati vodu u kojoj su se kuhale da pije tokom dana to je nama bilo super,fino joj je a i stolica je letila iz nje hahahha

beag....mislim da piše par stranica prije za rajčicu,ja ju još nisam davala
ja sve na sitno narežem,skuham i smiksam,jedino je brokula dosta teška za miksanje,pa odrežem one pipce skroz
bljubica...moja je od mrkve normalno kakala,inače od početka dohrane pojedeno pokaka u prvoj stolici sljedeće jutro,a tijekom dana ide mljekeco,inače od mrkve ostaju flekovi,pa mu obuci nekaj kaj može zamazati
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji