Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    01. Srpanj 2015. 06:35

Ja am svojoj davala kuhanu mrkvu tri dana,četvrti s tikvicom i normalno je kakala,tako da ne mora biti da će ju zatvoriti,a ako odbija flašicu i dudu,moguće je da će i kljunašicu,pa joj možeš davati vodu na žlicu.

Od riba je ok oslić,list i pastrva jer su lako probavljive,a inače svi koji počinjete proučite si temu,jer su cure napisale fakat dosta odličnih savjeta.

Krumpir ću davati sljedeće u miksevima,ok onda ću gluten.Nećak mi je imao celijakiju kao mali,kako je došla tako je i otišla,samo je jadničak morao dosta dugo biti na posebnoj prehrani.

Moram skočit do bio bio,tamo uvijek dobijem neki pametni savjet

beag
    08. Srpanj 2015. 10:35

Kako ste uveli rajčicu? Na juhu ili kak? 

Kupus, kelj, poriluk, miksati ili isto samo na sitno narezuckati prije kuhanja?

Bljubica
    08. Srpanj 2015. 11:09

nama je pedijatrica rekla s mrkvom kuhanom počet dohranu, a njega muči ima 3 dana malo tvrđa stolica, pa me baš nekako strah da ga ne zatvori. krećemo u ponediljak s dohranom, pa ćemo vidit 

Nalah
    08. Srpanj 2015. 11:37

beag....mislim da piše par stranica prije za rajčicu,ja ju još nisam davala

ja sve na sitno narežem,skuham i smiksam,jedino je brokula dosta teška za miksanje,pa odrežem one pipce skroz

bljubica...moja je od mrkve normalno kakala,inače od početka dohrane pojedeno pokaka u prvoj stolici sljedeće jutro,a tijekom dana ide mljekeco,inače od mrkve ostaju flekovi,pa mu obuci nekaj kaj može zamazati

Bljubica
    08. Srpanj 2015. 22:43

hvala na savjetima!  javim sljedeći tjedan kako nam ide 

Bljubica
    11. Srpanj 2015. 19:15

evo samo da javim da smo problem tvrde stolice riješili sokom od suhih šljiva, hvala još jednom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.