Ja am svojoj davala kuhanu mrkvu tri dana,četvrti s tikvicom i normalno je kakala,tako da ne mora biti da će ju zatvoriti,a ako odbija flašicu i dudu,moguće je da će i kljunašicu,pa joj možeš davati vodu na žlicu.
Od riba je ok oslić,list i pastrva jer su lako probavljive,a inače svi koji počinjete proučite si temu,jer su cure napisale fakat dosta odličnih savjeta.
Krumpir ću davati sljedeće u miksevima,ok onda ću gluten.Nećak mi je imao celijakiju kao mali,kako je došla tako je i otišla,samo je jadničak morao dosta dugo biti na posebnoj prehrani.
Moram skočit do bio bio,tamo uvijek dobijem neki pametni savjet
Kako ste uveli rajčicu? Na juhu ili kak?
Kupus, kelj, poriluk, miksati ili isto samo na sitno narezuckati prije kuhanja?
nama je pedijatrica rekla s mrkvom kuhanom počet dohranu, a njega muči ima 3 dana malo tvrđa stolica, pa me baš nekako strah da ga ne zatvori. krećemo u ponediljak s dohranom, pa ćemo vidit
beag....mislim da piše par stranica prije za rajčicu,ja ju još nisam davala
ja sve na sitno narežem,skuham i smiksam,jedino je brokula dosta teška za miksanje,pa odrežem one pipce skroz
bljubica...moja je od mrkve normalno kakala,inače od početka dohrane pojedeno pokaka u prvoj stolici sljedeće jutro,a tijekom dana ide mljekeco,inače od mrkve ostaju flekovi,pa mu obuci nekaj kaj može zamazati
evo samo da javim da smo problem tvrde stolice riješili sokom od suhih šljiva, hvala još jednom
Sortiraj odgovore
Najstariji