Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zac11
    18. Srpanj 2015. 08:40

ja sam baš htjela pitat za dinju? ja bi joj dala, jer još malo i sezona dinje i lubenice gotova

mmama2
    18. Srpanj 2015. 09:19

borovnice, brusnice i sl ide od 10 mjeseci.. ako imate domaće mislim da nije bed koji tj ranije ali bez pretjerivanja..

url=https://lilypie.com]

cloudy
    18. Srpanj 2015. 12:45

Ja sam svojoj dala i dinju i lubenicu proßli tjedan kad smo na moru bili...i svidjelo joj se :)

Bljubica
    21. Srpanj 2015. 12:55

dajete li bebicama amaranth ili quinoju? ako da, s čime kombinirate, kako pripremate?

cloudy
    21. Srpanj 2015. 16:55

Amaranth da...davala joj samo i s jabukom kuhano :) sad mi je pakleno za kuhanje pa smo na voću

Bljubica
    22. Srpanj 2015. 08:40

super  
    bila sam u bio&bio kupit, mislila sam da ću bit šta pametnija nakon šta ih posjetim, ali mi prodavačica nije znala reć ni šta da uzmem amaranth (koji se kuha) ili amaranth poppies (odma spreman za upotrebu). uzela sam ovaj prvi. znači kuham 25min, ocijedim i koristim, ne triba usitnjavat ga dodatno? ide i u voće i u povrće?

Nalah
    22. Srpanj 2015. 09:03

Ovdje ima dosta ideja

https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/recept-za-omiljenu-kasicu-vase-bebe-340/p3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.