Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    21. Lipanj 2015. 15:13

Pročitaj knjigu beba vođa dohrane, bude ti sve jasnije :)

Nalah
    24. Lipanj 2015. 10:21

Mi smo jučer proslavili 6 mj.jednom pasiranom mrkvicom super je popapala,radila je face,ali je pojela,naravno sva se poflekala  jako je lijepo sjedila i u hranilici,nadam se da ćemo tako i s ostatkom povrća

MAMA X2
    25. Lipanj 2015. 22:51

Mame u koliko sati se moze "najkasnije"u toku dana dati bebi kasica?super papamo imamo 7.5 mj 

mum_to_be
    26. Lipanj 2015. 15:44

Bebac ima 5 i pol mjeseci, a prije 20ak dana krenuli smo s dohranom.  Savrseno je prihvatio hranu koju mu spremim, gust ga je gledati kako papa! Gotovo od pocetka imamo citav obrok, kad sam mjerila to je malo manje od vece staklenke kupovne kasice. Jel li to puno za pocetak? Veca je beba doduse, 9,5 kg. Do sada je papio rizine pahuljice, palentu, tikvicu, mrkvu, blitvu, krumpor, bananu i gotovu kasicu od kruske i sljive. Sad ne znam sto bi mu dalje ponudila? Neku zitaricu? Od voca jos nemam nista domace pa sam zato krenula s povrcem i nastavila bih trenutno tako.

mum_to_be
    26. Lipanj 2015. 23:15

I da, kad ponuditi ciklu? Jel ide ona odmah u pocetku ili kasnije?

cloudy
    27. Lipanj 2015. 11:39

Curke...kak vodu dajete? Moja doma ima dosta kamenca pa bi možda radije janu joj davala
    ..al me zanima jel ju moram kuhat?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.